Μόλις πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι «κόβεται» το Survivor Πανόραμα, με τη Μπάγια Αντωνοπούλου και τους Βαγγέλη Χαρισόπουλο και Λάουρα Νάργες  και τη θέση τους θα πάρει μία νέα τουρκική σειρά.

Πρόκειται για τη «Μαύρη θάλασσα», που προβάλλεται στην Τουρκία για δεύτερη σεζόν, έχοντας καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό της γειτονικής χώρας. Η τούρκικη σειρά θα κάνει πρεμιέρα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ την Καθαρά Δευτέρα στις 18.10 το απόγευμα και θα είναι καθημερινή.

Λίγα λόγια για τη σειρά

Ο πρωτότυπος τίτλος της σειράς είναι Sen Anlat Karadeniz και θίγει το ευαίσθητο θέμα της ενδοοικογενειακής βiας μέσα από τη συναρπαστική πλοκή της ζωής των ηρώων.

Η Νεφές, είναι μια νέα γυναίκα, που παντρεύτηκε στην ηλικία των 16 και για οκτώ χρόνια ζει μία κόλαση στο πλευρό του βίαιου συζύγου της. Το σπίτι της είναι η φυλακή της, από την οποία προσπαθεί να αποδράσει. Όταν εμφανίζεται στη ζωή της ο Ταχίρ, η Νεφές παίρνει την απόφαση να φύγει από το σπίτι παίρνοντας μαζί τον επτάχρονο γιο της.

Η ανάγκη να βρει διέξοδο για εκείνη και το παιδί της είναι μεγαλύτερη από τον φόβο που τη συνοδεύει σε κάθε της βήμα. Θα βρει την άκρη να ξεφύγει; Θα πληρώσει ακριβά το κόστος της απόφασης να φύγει από το σπίτι όπου ζούσε με τον βiαιο σύζυγό της; Ο Ταχίρ θα τη βοηθήσει και θα είναι ο άντρας που θα εpωτευτεί;

Σκηνοθεσία: Yusef Ömer Sinav, Veli Çelik, Emre Kabakusak, Osman Sinav

Πρωταγωνιστούν: Ulas Tuna Astepe (Ταχίρ Καλελί), Irem Helvacioglu (Νεφές Σαγιάρ), Mehmet Ali Nuroglu (Βεντάτ Σαγιάρ), Sinan Tuzcu (Μουσταφά Καλελί), Sait Genay (Οσμάν Οπαλί), Duygu Ustunbas (Εσμά Οπαλί)

Δείτε το τρέιλερ