Με δύο γυναίκες επικεφαλής μαγείρεψαν οι διαγωνιζόμενοι στο MasterChef 3 στην πρώτη εξωτερική ομαδική τους δοκιμασία, που έγινε στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου.

Η Λιζ, που ήταν νικήτρια στο τεστ δημιουργικότητας, είχε ήδη πάρει την αρχηγία της μίας ομάδας- διάλεξε την μπλε- και αποφάσισε ποιος θα είναι ο αρχηγός της άλλης ομάδας, επιλέγοντας τη Γιάννα.

Η Λιζ επέλεξε για υπαρχηγό της τον Αλέξανδρο και η Γιάννα τον Σταμάτη.

Στην επιλογή των παικτών της κάθε ομάδας δεν έλειψαν τα σχόλια και οι μπηχτές. Κάποιοι παίκτες δυσαρεστήθηκαν που «έσπασαν» δίδυμα που μέχρι τώρα μαγείρευαν μαζί και τα κατάφερναν καλά, και είδαν πίσω από αυτό κινήσεις στρατηγικής. Κάποιοι μίλησαν ανοιχτά για τους συμπαίκτες τους, όπως ο Χρήστος, που είπε πως με τις επιλογές ο καθένας προσπαθεί να σώσει και τον εαυτό του, και την Άλκηστη, που χαρακτήρισε τη Λιζ «πιόνι του Αλέξανδρου».

Οι δύο ομάδες του MasterChef κλήθηκαν να μαγειρέψουν για πενήντα ψαράδες κι εργαζόμενους της Ιχθυόσκαλας, πιάτα προφανώς με ψάρια και θαλασσινά.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.