Σκούρα είναι φέτος τα πράγματα για το Survivor 3, καθώς σε όλες τις ημέρες προβολής του έχει απέναντί του ισχυρό ανταγωνισμό. Το ίδιο συμβαίνει και με τα βράδια της Κυριακής, που όπως φαίνεται ανήκουν στον ΑΝΤ1 και δη στο Your Face Sounds Familiar.

Το show μεταμφιέσεων του καναλιού έχει επιστρέψει ανανεωμένο και από την πρώτη ημέρα προβολής του έχει προκαλέσει αίσθηση με την άρτια παραγωγή, αλλά και τις απίστευτες μεταμφιέσεις. Και μπορεί το Survivor 3 να ξεκίνησε με φόρα, όμως το YFSF δεν έδειξε να ανησυχεί.

Έτσι, ακόμη μία μάχη ανάμεσα στα δύο προγράμματα έβγαλε μεγάλο νικητή το show μεταμφιέσεων. Αν και το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, το βράδυ της Κυριακής είχε ανεβασμένα τα νούμερά του.

Συγκεκριμένα, το Your Face Sounds Familiar σημείωσε 24,9% στο σύνολο και 24,3% στο δυναμικό κοινό, ενώ το ποσοστό στις γυναίκες (55+) έφτασε μέχρι και το 35%.

Την ίδια στιγμή, το Survivor Ελλάδα-Τουρκία με το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας και το συμβούλιο, έκανε 18,1% στο γενικό σύνολο και18,4% στο δυναμικό κοινό.