Πιστοί στη συνήθειά τους στο Πρωινό αποκάλυψαν και το πρωί της Δευτέρας του δύο νέους παίκτες που πρόκειται να μπουν στο ριάλιτι του ΑΝΤ1. Και αυτή τη φορά, μπορεί να μην έχουμε να κάνουμε με κάποιον γνωστό από το χώρο της showzbiz, όμως, η νέα παίκτρια αμέσως προκάλεσε το ενδιαφέρον, με τις δηλώσεις της.

Η  Σίσσυ Ζουρνατζή είναι 28 ετών και instagrammer, στο επάγγελμα. Το τελευταίο μάλιστα, άνοιξε μεγάλη κουβέντα στο πάνελ της Φαίης Σκορδά και οι απορίες για το συγκεκριμένο επάγγελμα – φαινόμενο της εποχής των social media, «έπεσαν» βροχή. Ωστόσο, δεν είναι μόνο το επάγγελμα που προκάλεσε το ενδιαφέρον, αλλά και η ίδια η παίκτρια.

Η μελαχρινή κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη μπαίνει φουριόζα στο ριάλιτι με σκοπό να δείξει στους haters της ποια πραγματικά είναι. Η Σίσσυ Ζουρνατζή έχει κάνει και άλλα πράγματα στη ζωή της, ενώ έχει πάρει μέρος και σε καλλιστεία το 2010, όπου κατέκτησε τον τίτλο της Σταρ Πελοπόννησος. «Nomads, ετοιμαστείτε, έρχεται το στέμμα» δήλωσε στο βίντεο, όπου συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό.

Κάνοντας μία βόλτα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πέφτεις πάνω σε σέξι αναρτήσεις της, ενώ μετρά 137 χιλιάδες followers. Όχι κακός αριθμός, αν αναλογιστεί κανείς ότι γνωστά πρόσωπα της showbiz έχουν λιγότερους ακόλουθους. Και ακόμη δεν έχει ξεκινήσει το Nomads, ώστε να γνωρίσει καλύτερα το κοινό το… «Στέμμα».

Ο δεύτερος παίκτης που ετοιμάζει τις βαλίτσες του για Μαδαγασκάρη και σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητος μέσα στο παιχνίδι, είναι ο Μάριος Ακριβόπουλος. Ο αγρότης από τη Βέροια, έχει πάγκο στη λαϊκή της Θεσσαλονίκης, είναι χωρισμένος και πατέρας ενός 11χρονου παιδιού και ιδιαίτερα συναισθηματικός ως χαρακτήρας, όπως διαπιστώσαμε και στο σχετικό βίντεο.