«Ο Μουζουράκης ήταν ό,τι πιο ενδιαφέρον συνέβαινε στο Voice»

O Αιμίλιος Χειλάκης μίλησε για τα χρόνια της τηλεόρασης αλλά και τα talent shows


MEDIA
18:38
26/06/2018
«Ο Μουζουράκης ήταν ό,τι πιο ενδιαφέρον συνέβαινε στο Voice»
1
loading

Ο γνωστός ηθοποιός Αιμίλιος Χειλάκης μίλησε μαζί με την Αθηνά Μαξίμου στην κάμερα της εκπομπής «Εμείς» για τα χρόνια της τηλεόρασης και τα χρήματα που τους χρωστούν αλλά και για τα talent shows, τονίζοντας ότι δεν επιτελούν τον σκοπό τους.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός ανέφερε ότι έβγαλε αρκετά χρήματα από τα σπικάζ ενώ τόνισε ότι δεν αποπληρώθηκε ποτέ τα χρήματα από το «Νησί». Χρήματα που όπως είπε τα έχει ξεχάσει ενώ σχολίασε ότι «σειρά σαν το Νησί δεν θα ξαναγίνει».

Στη συνέχεια ο γνωστός ηθοποιός εξέφρασε την άποψη του για τα talent shows: «Μπορεί να γίνει καλή δουλειά στην τηλεόραση αλλά σίγουρα δεν είναι τα talent shows. Στα talent shows δεν πάνε άνθρωποι να μάθουν γιατί δεν ξέρουν, πάνε κάποιοι που υπάρχουν και δεν υπάρχουν στον χώρο και θέλουν να φανούν. Για μένα είναι λάθος.

Ένα καλός τραγουδιστής ή ηθοποιός μετά από την εμπειρία του θα δείξει την αξία του. Έχω ακούσει υπέροχες φωνές κατά συνθήκη σε κάποια talent show αλλά δεν τα έχω ξαναδεί αυτά τα παιδιά. Άρα δεν είναι αυτός ο τρόπος. Έβλεπα τον Πάνο Μουζουράκη που είναι και φίλος μου και έβλεπα ότι το πιο ενδιαφέρον στο show ήταν ο Πάνος Μουζουράκης. Και λες ΟΚ, μια υπέροχη εκπομπή για τον Πάνο Μουζουράκη είχε γίνει. Άρα δεν επιτέλεσε τον σκοπό της».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Έτσι ακριβώς. …

    Συμφωνω απολύτως ....

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει