«Η κρίση στα media δυστυχώς βαθαίνει. Όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι χάνουν τη δουλειά τους, ενώ όσοι παραμένουν, εργάζονται σε κλίμα ανασφάλειας για το αύριο».

Αυτό δήλωσε η παρουσιάστρια του «Μίλα», Τατιάνα Στεφανίδου, στο TV Έθνος.

«Οι αλλαγές αυτές επηρεάζουν όλους μας», πρόσθεσε. «Οι αποδοχές μας μειώνονται όλο και περισσότερο, ενώ τα μέσα που διαθέτουμε για να παρουσιάσουμε ένα καλό τηλεοπτικό προϊόν είναι όλο και λιγότερα. Πρέπει να προσαρμοστούμε σε μια νέα τηλεοπτική πραγματικότητα και να δουλέψουμε πολύ σκληρά για να επιβιώσουμε», είπε η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια και σύζυγος Ευαγγελάτου.

Πάντως, η 41χρονη Τατιάνα σημείωσε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτε στη δομή της εκπομπής «Μίλα», εν όψει και της νέας εκπομπής της Ελεονόρας Μελέτη, το μεσημέρι, που έχει «φοβίσει» τις υπόλοιπες ωραίες κυρίες της μεσημεριανής ζώνης.

«Αν αλλάξουμε κάτι, θα γίνει από τον Σεπτέμβρη. Η εκπομπή με τη σημερινή της μορφή ικανοποιεί περισσότερο τον τηλεθεατή, καθώς από την πρώτη μέρα της αλλαγής της αύξησε τα ποσοστά τηλεθέασης» τόνισε. «Την Ελεονώρα την πιστεύω πολύ. Η “Πρωινή Μελέτη” ήταν μια πολύ δεμένη, δουλεμένη και με εξαιρετικά θετική ενέργεια εκπομπή. Η “Μεσημεριανή Μελέτη” θα είναι ακόμα καλύτερη. Ο ανταγωνισμός μας κάνει όλους καλύτερους. Εννοείται ότι οι δύο εκπομπές είναι συγκοινωνούντα δοχεία. Μια καλή πορεία της Ελεονώρας αναμφισβήτητα θα βοηθήσει πολύ και το “Μίλα”» είπε σχετικά η κ. Στεφανίδου.