Ενδιαφέροντα θέματα και πολλές χρήσιμες πληροφορίες. «Με Αγάπη» και τη Μαρί Κυριακού μαθαίνουμε από Δευτέρα έως Παρασκευή στον ΑΝΤ1 για το πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας και να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο!

Αλλεργίες
Η άνοιξη, η πιο όμορφη εποχή του χρόνου, φέρνει μαζί της χιλιάδες αλλεργίες! Η Μαρί Κυριακού μας μιλάει για αυτές και πώς να τις αντιμετωπίσουμε. Τη Δευτέρα 2 Απριλίου στον ΑΝΤ1!

Στήριξη στη γυναίκα

Την Τρίτη 3 Απριλίου η εκπομπή «Με Αγάπη» μας πληροφορεί για την Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Παναθηναϊκή», που στόχο έχει την ισότητα μεταξύ ανδρών και γυναικών. Ένα θεμελιώδες δηλαδή δικαίωμα και μια απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή.

Πρόγραμμα κοινωνικής συμπαράστασης και στήριξης UNICEF
Την Τετάρτη 4 Απριλίου η Μαρί Κυριακού, μας ενημερώνει για το πρόγραμμα κοινωνικής συμπαράστασης και στήριξης της UNICEF. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα στηρίζει τα παιδιά και τις οικογένειές τους, που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές δυσκολίες και αντιμετωπίζουν πρόβλημα διαβίωσης.

Πηνελόπειο ίδρυμα
Την Πέμπτη 5 Απριλίου η εκπομπή «Με Αγάπη», μας παρουσιάζει το «Πηνελόπειο Ίδρυμα». Πρόκειται για έναν βρεφονηπιακό σταθμό που δέχεται τα παιδιά εργαζόμενων μητέρων ή οικογενειών, που διαθέτουν περιορισμένους οικονομικούς πόρους!

Παιδί και φύση

Την Παρασκευή 6 Απριλίου η εκπομπή «Με Αγάπη», μας μιλάει για τις ευεργετικές ιδιότητες της φύσης στη σωματική, κοινωνική, συναισθηματική, αλλά και ψυχολογική ανάπτυξη των παιδιών μας!