Απαιτητικός είναι ο δεύτερος στίβος μάχης στον οποίο καλούνται να αγωνιστούν οι 24 παίκτες του καινούργιου Survivor 2.

Στους τηλεοπτικούς δέκτες, θα δούμε «Μαχητές» και «Διάσημους» να τα δίνουν όλα στο στίβο μάχης με σκοπό να κερδίσουν ένα έπαθλο – έκπληξη.

Να υπενθυμίσουμε ότι στην πρεμιέρα, η ομάδα των «Μαχητών» νίκησε στην πρώτη μονομαχία την ομάδα των «Διασήμων», με το έπαθλο να είναι ένα έτοιμο κατάλυμα.

«Το παιχνίδι φέτος παίζεται κάπως διαφορετικά», ανακοίνωσε ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης στους παίκτες του Survivor 2 στο πρώτο συμβούλιο του νησιού.

Όπως γνωστοποίησε, οι παίκτες θα μπορέσουν στη διάρκεια του παιχνιδιού για να κερδίσουν κάποιες ανέσεις, κάποιες «πολυτέλειες», όπως τις χαρακτήρισε, και «κάποια μικρά στοιχεία πολιτισμού».

Αλλαγή θα υπάρχει και με τις ατομικές ασυλίες. Φέτος θα υπάρχει ένας νικητής. Η πρώτη θα πηγαίνει στον νικητή του ατομικού αγωνίσματος, ενώ η δεύτερη στον παίκτη που θα έχει πάρει τις περισσότερες νίκες στην τρέχουσα εβδομάδα.

Ο Σάκης Τανιμανίδης σημείωσε επίσης ότι αναμένεται στη συνέχεια να προστεθούν νέοι παίκτες στο παιχνίδι και στις δύο ομάδες. «Παίκτες που θα έρθουν απρόσμενα, που θα γίνουν τα νέα μέλη των ομάδων και παίκτες που μπορεί να αλλάξουν την ισορροπία του παιχνιδιού».