Αρχίζει σε λίγη ώρα ο τελικός του «Dancing On Ice» και οι δυο φιναλίστ, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Ιωάννα Πηλιχού προετοιμάζονται πυρετωδώς για την τελευταία τους υπόκλιση πάνω στην παγοπίστα.

Οι υποψήφιες θα παρουσιάσουν τρεις χορογραφίες και η μία μάλιστα είναι κοινή. Σύμφωνα με πληροφορίες, μια από τις εκπλήξεις του τελικού είναι ότι η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Ιωάννα Πηλιχού συνοδεία των παρτενέρ τους Αλεξέι και Αντρί αντίστοιχα, θα εμφανιστούν μαζί στο παγοδρόμιο.

Θα διαγωνιστούν μάλιστα από κοινού σε μια χορογραφία με το τραγούδι της Έλενας Παπαρίζου, «Αν ήσουν αγάπη». Από ‘κει και πέρα η 30χρονη Πηλιχού θα χορέψει με το τραγούδι «One night only» της Τζένιφερ Χάντσον ενώ θα ξανά χορέψει με το «Total Eclipse of the heart» με το οποίο είχε διαγωνιστεί στο έκτο live.

Αντίστοιχα η 34χρονη Αναστασοπούλου θα χορέψει με το τραγούδι «So what» της Pink αλλά και με το «Caruzo» του Λουτσιάνου Παβαρότι, με το οποίο είχε διαγωνιστεί στο τέταρτο live.

Να αναφέρουμε επιπλέον ότι στον τελικό θα χορέψουν ξανά όλα τα ζευγάρια που γνωρίσαμε στο DOI, με εξαίρεση την Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία λόγω ενός προβλήματος που της προέκυψε στη μέση, δεν μπορεί να χορέψει. Ωστόσο θα παρακολουθήσει το σόου κανονικά από κοντά.

Καλεσμένος της βραδιάς είναι ο Μύρωνας Στρατής ο οποίος μεταξύ άλλων θα τραγουδήσει τις νέες επιτυχίες του.