Γυναικεία υπόθεση είναι τα δελτία ειδήσεων της ελληνικής τηλεόρασης.

Οι «σιδηρές» κυρίες της δημοσιογραφίας κρατούν επάξια τα σκήπτρα της ενημέρωσης αλλά και της γοητείας.

Φορώντας κομψά ταγέρ και το πιο ζεστό χαμόγελό τους μας ενημερώνουν για τις εξελίξεις τόσο σε τοπικό όσο και διεθνές επίπεδο και επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο ότι «μια γυναίκα όλα τα μπορεί».

Όλγα Τρέμη: Τερματίζει συνεχώς πρώτη στα νούμερα τηλεθέασης και είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο «γερά» χαρτιά του Mega.

Έλλη Στάη: Φλερτάρει καθημερινά με την αποκλειστικότητα της είδησης, έχοντας ανατρέψει τους παλαιούς τηλεοπτικούς νόμους και φέρνοντας νέα ήθη στον καλά «στυλιζαρισμένο» χώρο των δελτίων ειδήσεων.

Μαρία Χούκλη: Διατηρώντας ένα σοβαρό προφίλ, καλησπερίζει καθημερινά τους τηλεθεατές αλλά και προσκεκλημμένους της στο κεντρικό δελτίο του ANT1.

Χριστίνα Λαμπίρη: Αν και υπήρξε χρόνια στο ψυχαγωγικό κομμάτι, αποδεικνύει πως μπορεί να υπηρετήσει όλα τα πόστα και είδη ενημέρωσης με τον καλύτερο τρόπο.


Σία Κοσιώνη
: Ενδεικτική περίπτωση πετυχημένης ankorwoman. Εσχάτως, ανανέωσε το συμβόλαιό της με τον σταθμό του Παλαιού Φαλήρου για ακόμη 2 χρόνια.

Εύη Φραγκάκη: Στο μεσημεριανό δελτίο του ANT1, κάνει νούμερα που ζηλεύουν και οι πιο σημαντικοί έλληνες ankormen.

Ρίτσα Μπιζόγλη: Από τα μεσημεριανά δελτία ειδήσεων που παρουσίαζε στην κρατική τηλεόραση, μεταπήδησε στο μεσημεριανό δελτίο του ANT1, στο οποίο ομολογουμένως σημειώνει μεγάλη επιτυχία.


Λίνα Δρούγκα:
Ο τρόπος με που παρουσιάζει τις ειδήσεις στο Mega, την έχουν  αναγάγει στη λίστα με τις αγαπημένες του τηλεοπτικού κοινού.

Λίζα Δουκακάρου: Σταθερή αξία στο δελτίο ειδήσεων του Μεγάλου Καναλιού. Έχει αφήσει τη δική της ιδιαίτερη σφραγίδα.