Πρεμιέρα έκανε το πρωί η νέα ενημερωτική εκπομπή «Σήμερα» στην πρωινή ζώνη της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ. Ο Δημήτρης Οικονόμου και η Μαρία Αναστασοπούλου ανέλαβαν από σήμερα να μας ενημερώνουν καθημερινά στις 6.

Ο Δημήτρης Οικονόμου που την περασμένη σεζόν αποχαιρέτησε τηλεοπτικά τον επί χρόνια συνοδοιπόρο του Βασίλη Λυριτζή, υποδέχτηκε στο πλευρό του τη Μαρία Αναστασοπούλου, που βγήκε στην πρεμιέρα με μία μικρή… καθυστέρηση.

«Το είχα σκεφτεί να σας πω την αλήθεια, αλλά δεν περίμενα ποτέ ότι μπορεί και την πρώτη μέρα να καθυστερήσει. Εντάξει, η γυναικεία φιλαρέσκεια είναι αλήθεια δεν έχει όρια. Αυτό που λένε οι γυναίκες… “η τελευταία πινελιά”. Η τελευταία πινελιά μπορεί να αργήσει μισή ώρα, δέκα λεπτά, ένα τέταρτο, μια ώρα. Κανείς δεν ξέρει. Είναι αυτό που λέει “σε ένα λεπτό έρχομαι”. Περιμένεις εσύ στο αυτοκίνητο, περιμένεις στο στούντιο και να τη έρχεται… Έλα βρε Μαρία και την πρώτη μέρα; Σήμερα βρήκες να αργήσεις;» σχολίασε ο Δημήτρης Οικονόμου.

«Σήμερα βρήκα να αργήσω. Καλημέρα και σήμερα» σχολίασε η Μαρία Αναστασοπούλου κάνοντας ένα λογοπαίγνιο με τον νέο τίτλο πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ: «Σήμερα».

Δείτε την έναρξη της εκπομπής: