Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί η Τατιάνα Στεφανίδου θα μας καλησπερίζει, από την νέα σεζόν, μέσα από τη συχνότητα του STAR.

Η μεταγραφή αυτή όμως έφερε και πολλές αλλαγές, όχι τόσο στο πρόγραμμα του σταθμού, αλλά στην τοποθέτηση των παρουσιαστών.

Όπως φαίνεται η Χριστίνα Λαμπίρη θα μας καλημερίζει και η Ελεωνόρα Μελέτη θα μας καλησπερίζει.

Οι υπεύθυνοι του σταθμού θέλοντας να δώσουν ένα καλό lead in στην Τατιάνα αποφάσισαν να μεταφέρουν την Ελεωνόρα από την πρωινή ζώνη στη μεσημεριανή, καθώς τη σεζόν που πέρασε, η «Πρωινή Μελέτη» είχε υψηλά νούμερα τηλεθέασης στο νεανικό κοινό, που είναι και ο στόχος των καναλιών.

Έτσι από την «Πρωινή Μελέτη» πηγαίνουμε στη «Μεσημεριανή Μελέτη».

Η Ελεωνόρα όμως δεν έχει πει ακόμα το τελικό ναι ισχυριζόμενη ότι δεν θέλει να εγκαταλείψει το κοινό που τόσο καιρό τη στηρίζει.

Από την άλλη η Χριστίνα Λαμπίρη έχει εκφράσει, καιρό τώρα, την επιθυμία της να φύγει από τη μεσημεριανή ζώνη και να κάνει κάτι διαφορετικό στην καριέρα της. Σενάρια όμως, θέλουν η ενδοκαναλική αυτή μετακίνηση να έχει βαθύτερες αιτίες.

Η χρόνια κόντρα της Τατιάνας με την Χριστίνα, όσο και αν αυτές ισχυρίζονται ότι έχει περάσει ανεπίστρεπτη, να συνεχίζεται.

Έτσι με την απόφαση αυτή, ο σταθμός ελπίζει , να κρατήσει και τις τρεις κυρίες ευχαριστημένες.

Θα έχει όμως αποτέλεσμα; Από τη νέα σεζόν θα τα μάθουμε όλα και σίγουρα θα έχουμε πολλά να πούμε, γιατί κάτι μας λέει πως τα μαχαίρια θα βγουν σύντομα.