Ένα ζευγάρι που θα μας απασχολήσει πολύ τηλεοπτικά μέσα στον χειμώνα είναι αυτό του Μάρκου και της Ανδριάννας της «Κλινικής περίπτωσης» του Mega.

Ο μεγαλοχειρουργός θα αφήσει πίσω του την Νέα Υόρκη, θα ταξιδέψει στην γενέτειρά του, τη Ληδία και απ’ το τρένο ακόμα που θα τον πηγαίνει εκεί θα γνωρίσει τη γυναίκα που θα ανατρέψει τα πάντα στην ζωή του. Μπορεί η γνωριμία τους να μην αρχίσει καλά,αλλά το… σκηνικό αυτό θα ανατραπεί κάποια στιγμή αφού θα τον κοιτάξει με άλλο… μάτι,μετά την θεραπεία του γλαυκώματος που θα διαγνωστεί!

Η πρώτη συνάντηση των δύο στο τρένο θα καταλήξει σε καυγά καθώς όταν εκείνος την κοιτάζει επίμονα, εκείνη θα…ταραχτεί μια και θα πιστέψει ότι της…κολλάει και λίγο αργότερα θα φορτώσει ακόμα πιο πολύ όταν θα της κλέψει το ταξί που θα βρει! Μια …επικίνδυνη σχέση θα μοιάζει να είναι η δική της-μέχρι που θα σκάσουν ανατροπές.
Σε επόμενη συνάντησή τους Μάρκος-Ανδριάννα θα δούνε τα πράγματα με…άλλο μάτι.

Εκείνος κοιτώντας την προσεκτικά θα καταλάβει ότι όντως πάσχει από γλαύκωμα, θα της το πει κι εκείνη θα μείνει…εμβρόντητη μη πιστεύοντας ότι δεν της έκανε…φλερτ, αλλά απλώς την εξέταζε με το έντονο βλέμμα του! Στον επόμενο τόνο θα καταλάβει και κάτι άλλο-ότι ο εν λόγω άντρας ασκεί γοητεία πάνω της ξεχωριστή… Και το πρώτο «κλείσιμο ματιού» δεν θα αργήσει να πέσει…

Πηγή: tv zapping