Οι αγώνες του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ στην Euroleague Basketball και στο Eurocup είναι μόνο στα κανάλια Novasports! Οι φίλοι του μπάσκετ το τριήμερο 18-20 Νοεμβρίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά από τα αθλητικά κανάλια της Nova, την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Λοκομοτίβ Κούμπαν και άλλα 10 παιχνίδια από την 6η αγωνιστική της Euroleague Basketball, καθώς και τον αγώνα Ζολνόκι – ΠΑΟΚ για τη 6η αγωνιστική του Eurocup.

Η αρχή στις μεταδόσεις είναι την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου στις 19:00 με τον εκτός έδρας αγώνα του «Δικεφάλου» του Βορρά που θα προβληθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και ηχητικά από το Novasports.gr, σε περιγραφή του Αργύρη Στεφανόπουλου. Στις 21:45 θα ακολουθήσει στα Novasports 1 και Novasports 1 HD η αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης – Χίμκι για την Euroleague Basketball σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη. Η συνέχεια είναι την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου, με έξι αγώνες για την 6η αγωνιστική της Euroleague Basketball. Στις 19:45 θα κοντραριστούν Ζαλγκίρις Κάουνας  και Ζιελόνα Γκόρα, σε μία αναμέτρηση που θα προβληθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Αργύρη Στεφανόπουλου. Στις 21:15 θα διασταυρωθούν η Μακάμπι Fox Τελ Αβιβ και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τον αγώνα να μεταδίδεται από το Novasports 3 και από το Web TV του Novasports.gr σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου. Στις 21:30 το Novasports 4 θα δείξει τον αγώνα Λαμποράλ Κούτσα – Αρμάνι Μιλάνο σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη. Στις 21:45 τα Novasports 2 και Novasports 2 HD θα καλύψουν το παιχνίδι Μπάγερν Μονάχου – Φενερμπαχτσέ σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα και την ίδια ώρα το Novasports 6 τον αγώνα Στρασβούργο – Ερυθρός Αστέρας σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα. Στις 22:00 τα Novasports 1 και Novasports 1 HD θα καλύψουν τον αγώνα Μπαρτσελόνα – Καρσίγιακα σε περιγραφή του Σπύρου Δημολίτσα.

Την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα παρακολουθήσουν τέσσερις αγώνες με το ενδιαφέρον να στρέφεται στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Λοκομοτίβ Κουμπάν που θα μεταδοθεί στις 21:45 από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και ηχητικά από το Novasports.gr. Στην περιγραφή θα είναι ο Χρήστος Καούρης, στο σχόλιο ο Δημήτρης Καρύδας και στο ρεπορτάζ ο Σπύρος Δημολίτσας. Στις 20:00, το Novasports 4 θα μεταδώσει τον αγώνα Αναντόλου Εφές – Λιμόζ σε περιγραφή του Αργύρη Στεφανόπουλου, στις 21:00 το Novasports 7 θα καλύψει το παιχνίδι Μπάμπεργκ – Ουνικάχα Μάλαγα σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή και στις 22:00 τα Novasports 1 και Novasports 1 HD θα δείξουν την αναμέτρηση Σάσαρι – Νταρουσάφακα σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου. Την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου και την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου, αμέσως μετά το τέλος των αγώνων Μπάγερν Μονάχου – Φενερμπαχτσέ και Παναθηναϊκός – Λοκομοτίβ Κούμπαν αντίστοιχα, θα προβληθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, η εκπομπή «Super Euroleague» με το Γιώργο Συρίγο και την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα, μαζί με  εκλεκτούς καλεσμένους.

Για περισσότερα σχετικά με την Euroleague Basketball και το Eurocup:

  • Όλες οι τελευταίες ειδήσεις από τη διοργάνωση της Euroleague Basketball στο www.novasports.gr/Euroleague
  • Τα στιγμιότυπα των αγώνων και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών από τη διοργάνωση της Euroleague Basketball στο www.novasports.gr/WebTV-Euroleague
  • Όλες οι τελευταίες ειδήσεις από τη διοργάνωση του Eurocup στο www.novasports.gr/Eurocup
  • Τα στιγμιότυπα των αγώνων και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών από τη διοργάνωση του Eurocup στο www.novasports.gr/WebTV-Eurocup