Απόψε όσοι επιλέξουν να μείνουν σπίτι θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν την τελετή έναρξης των Special Olympics, όπως επίσης και το μεγάλο τελικό του Greek Idol 2. Ακόμη το τηλεοπτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει τη ρομαντική ταινία «Η μέρα που άρχισα να ζω».

Το newsbeast.gr σας προτείνει για σήμερα:

SPECIAL OLYMPICS 2011 «ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ»

Σε απευθείας σύνδεση με το Παναθηναϊκό Στάδιο,η ΕΤ1 καλύπτει το Σάββατο 25 Ιουνίου και ώρα 20.30, την Τελετή ‘Έναρξης των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics 2011, που θα διεξαχθούν στην Αθήνα από τις 25 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου.
ΕΤ1. 20.30

GREEK IDOL 2 Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
ALPHA, 21.00

Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΖΩ
Σκηνοθεσία: Μπαράτ Ναλούρι
Παίζουν: Φράνσις ΜακΝτόρμαντ, Έιμι Άνταμς, Λι Πέις

Στο Λονδίνο του 1939, η δις Γκουίνεβιρ Πέτιγκρου είναι μια μεσήλικη νταντά που χάνει για άλλη μια φορά άδικα τη δουλειά της. Μην έχοντας λάβει ούτε καν την αποζημίωση που δικαιούται, η δις Πέτιγκρου αντιλαμβάνεται πως θα πρέπει για πρώτη φορά μετά από δύο δεκαετίες να αδράξει τη μέρα! Αποφασίζει να ασχοληθεί με κάτι πέρα από την ειδικότητά της και διεκδικεί τη θέση «κοινωνικής γραμματέως». Από τη στιγμή που πηγαίνει στη συνέντευξη, η δις Πέτιγκρου ‘εκτοξεύεται’ στον ιλιγγιώδη και γεμάτο λάμψη κόσμο μιας Αμερικανίδας ηθοποιού και τραγουδίστριας, της Ντελίσια Λαφός. Στο επόμενο 24ωρο, η Γκουίνεβιρ και η Ντελίσια παρακινούν η μία την άλλη για να ανακαλύψουν τον έρωτα…
ΑΝΤ1, 21.00