Το απόγευμα ξεκινά ο μεγάλος τελικός της Ευρωλίγκα στη Βαρκελώνη και λίγο αργότερα η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου στην πρώτη αγωνιστική των Play offs της Superleague. Για όσους δεν ικανοποιούνται με τη «μπάλα», ακολουθεί η κωμωδία «Τέσσερις γάμοι και μια κηδεία».

Το newsbeast.gr σας προτείνει για σήμερα:

ΜΑΚΑΜΠΙ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Μετάδοση από το Palau Sant Jordi Arena – Montjuic hill της Μπαρτσελόνα
NET, 17.30

ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΑΕΚ και Ολυμπιακός Βόλου αναμετρώνται για την 1η αγωνιστική των Play Offs της Superleague 2010-11. Στην ειδική βαθμολογία, η «Ένωση» έχει έναν βαθμό ενώ οι φιλοξενούμενοι ξεκινούν χωρίς πόντο.
ΝΟVASPORTS1, 21.45

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΓΑΜΟΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΗΔΕΙΑ

Σκηνοθεσία: Μάικ Νίουελ
Παίζουν: Χιού Γκράντ, Τζέιμς Φλιτ, Σάιμον Κάλλοου, Τζον Χάνα

Μια ιστορία 8 φίλων, πέντε παπάδων, 11 νυφικών, 16 συμπεθέρων, 2000 ποτηριών σαμπάνιας και δύο ανθρώπων οι οποίοι είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο, όμως επιμένουν να ζουν χωριστά. Είναι κυρίως η ιστορία του Τσαρλς, ενός ευφυούς, γοητευτικού άνδρα, που αποδεικνύεται όμως μανιώδης μονογαμικός τύπος. Η ζωή του είναι γεμάτη από φιλενάδες που λατρεύει, αλλά δεν προθυμοποιείται να… παντρευτεί. Σε όσους περισσότερους γάμους πηγαίνουν, αυτός και οι φίλοι του, τόσο λιγότερο θέλουν να παντρευτούν οι ίδιοι. Ώσπου, μία μέρα, σε μία εκκλησία, ο Τσαρλς συναντά την Κάρι, την πιό ασυνήθιστη, όμορφη, έξυπνη και «άπιαστη» αμερικανίδα, που έχει συναντήσει ποτέ στη ζωή του…
STAR, 23.00