Μετά τον Σάκη Μπουλά και η Άβα Γαλανοπούλου στο νοσοκομείο. Κάτι τρέχει φέτος με το «50-50», κάποιοι μάτιασαν την επιτυχία τους στην τηλεοπτική σειρά του Mega. Η γνωστή ηθοποιός τα ξημερώματα του Σαββάτου οδηγήθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο με αφόρητους πόνους.

«Ήμουν ερείπιο, σερνόμουν» δήλωσε στην «Espresso» η αγαπημένη πρωταγωνίστρια από το κρεβάτι του πόνου. Οι θεράποντες ιατροί αρχικά διέγνωοαν γαστρεντερίτιδα καθώς τα πρώτα συμπτώματα ήταν αφόρητοι πόνοι και υψηλός πυρετός. Μετά όμως από συνεχείς και ενδελεχείς εξετάσεις διαπίστωσαν πως η Άβα Γαλανοπούλου έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση λόγω περιτονίτιδας.

Εισήχθη λοιπόν εσπευσμένα χθες το πρωί στο χειρουργείο και όλα πήγαν καλά. «Ήταν ύπουλο, δεν ήταν κάτι εμφανές, ευτυχώς που είχα καλή ομάδα γιατρών και δόξα τω θεώ, όλα καλά» μας είπε η ηθοποιός λίγο μετά το χειρουργείο. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς της, η ηθοποιός θα παραμείνει στο κρεβάτι τουλάχιστον μία εβδομάδα προκειμένου να αναρρώσει πλήρως. Αν και η πρωταγωνίστρια βρίσκεται στο νοσοκομείο, δεν βγάζει από το νου της τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της. Και μπορεί οι συνεργάτες της να την καθησυχάζουν ότι όλα έχουν τακτοποιηθεί, αλλά αυτή συνεχώς σκέφτεται πότε θα επιστρέψει στο θέατρο και τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς.

Πηγή: Espresso