Λίγο πριν την τελική μάχη που θα αναδείξει το «Next Top Model», η Ιωάννα, η Έλενα, η Σιντορέλα και η Ευαγγελία, αποκαλύπτουν ποια πιστεύουν ότι θα είναι η νικήτρια.

Η Ιωάννα, αν και είναι μόλις 18 ετών, σκοπεύει να ανοίξει τα φτερά της και να προσγειωθεί σε ξένες πασαρέλες.
«Θέλω να κάνω μια λαμπρή καριέρα στον χώρο, και να εργαστώ στο Παρίσι και την Ιταλία», αναφέρει στην Espresso το νεαρό μοντέλο. Όσον αφορά την νικήτρια του «Next Top Model» η Ιωάννα αποκαλύπτει ποια θεωρεί φαβορί. «Με τη Σιντορέλα δεθήκαμε πολύ και την θεωρώ φαβορί. Από τις κοπέλες που έχουν φύγει θεωρώ ότι η Τζέσικα θα μπορούσε να βρίσκεται στη βραδιά του τελικού», συμπλήρωσε.

Η 21χρονη Έλενα περιμένει με αγωνία να ακούσει το αποτέλεσμα του διαγωνισμού. Όσον αφορά τα φαβορί, υποστηρίζει πως «Όλες έχουμε τις ίδιες πιθανότητες», ενώ ξεχωρίζει την Ευαγγελία γιατί «είναι πολύ καλή σε αυτό που κάνει».

Σίγουρη για τον εαυτό της, η Ευαγγελία δηλώνει: «Φαβορί εκτός από μένα θεωρώ την Σιντορέλα. Είναι η μεγαλύτερη ανταγωνίστριά μου και πιστεύω ότι θα κάνει πολλά πράγματα στο χώρο». Όσον αφορά τα σχέδιά της μετά το παιχνίδι, η Ευαγγελία λέει πως θα ήθελε να πάει Παρίσι, Μιλάνο και Λονδίνο για να το κυνηγήσει και να δει πού ταιριάζει.

Τέλος, η μικρότερη της παρέας Σιντορέλα δηλώνει: «Αν κερδίσω, θέλω να φύγω για Νέα Υόρκη που είναι και το έπαθλο», ενώ όσον αφορά τη νικήτρια του διαγωνισμού αναφέρει πως « Η Ιωάννα είναι ισχυρή αντίπαλος».