Τηλεοπτική ρελάνς κάνει ο ANT1, ρίχνοντας στη «μάχη» της τηλεθέασης νέα προγράμματα. Εκτός από το γνωστό από πέρυσι Dancing with the stars, στον «αέρα» του ANT1 θα παρουσιαστούν τρεις σειρές και δύο real life shows.

Η πρώτη σειρά, που θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Φεβρουαρίου, είναι το «Χωρίς Όρια», με τον Άλκη Κούρκουλο και τον Τάσο Νούσια να υποδύονται τους γόνους πλούσιας οικογένειας που διεκδικούν, ο καθένας για λογαριασμό του, την περιουσία του πατέρα τους. Η σειρά έχει γυριστεί εδώ και 3 χρόνια και προβάλλεται ήδη από το δορυφορικό πρόγραμμα του ANT1 στην Αμερική, την Αυστραλία, τον Καναδά και την Ευρώπη.

Στις 23 Φεβρουαρίου αρχίζει η νεανική σειρά Steps, με σενάριο που θυμίζει έντονα την παλιά αμερικανική σειρά «Στον πυρετό της δόξας». Η τρίτη σειρά που θα προβάλει προσεχώς ο ANT1 φέρει τον τίτλο «Ελεύθερος και Ωραίος». Πρωταγωνιστής είναι ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, στο ρόλο ενός – φτωχού πλην…αισθηματία- οδηγού ταξί.

Στην κατηγορία των real life show, στις 18 Φεβρουαρίου θα δούμε την πρεμιέρα των Real Housewives, με έξι γνωστές ελληνίδες να μας ξεναγούν στα σπίτια και στην οικογενειακή τους ζωή. Ανάμεσά τους η Ιωάννα Σουλιώτη, η Αννίτα Ναθαναήλ και η Γωγώ Μαστροκώστα. Τέλος, στις 28 Φεβρουαρίου, έρχεται στις οθόνες μας το «Μην το πεις στη νύφη», με μέλλοντες γαμπρούς να ετοιμάζουν το γάμο τους… χωρίς να γνωρίζει τίποτα η νύφη.