Ο αρχιφύλακας Ζιζί αναγκάζεται να μαρτυρήσει τον Σπύρο για την παραβίαση του γραφείου του διευθυντή των φυλακών, Φωκίωνα Πάρλα, ο οποίος τιμωρεί και τους δύο αυστηρά. Βάζει τον Σπύρο στην απομόνωση και στέλνει, μια και καλή, τον Ζιζί σπίτι του.

Ευτράπελα, ανατροπές και απροσδόκητες εξελίξεις θα ζήσουμε στο 16ο επεισόδιο της κωμικής σειράς «Στα σύρματα», που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1 την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024, στις 21:45.

Στα σύρματα – Spoiler: Ο Σπύρος στην απομόνωση και ο αρχιφύλακας Ζιζί στο σπίτι του

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024, ώρα 21:45 – Επεισόδιο 16: Ύστερα από μια απροσεξία του Ιουλίου μέσα στο γραφείο του διευθυντή των φυλακών Φωκίωνα Πάρλα, ο τελευταίος καταλαβαίνει ότι έχει γίνει παραβίαση και καλεί προς εξέταση τον αρχιφύλακα Ζιζί. Εκείνος αναγκάζεται να μαρτυρήσει τον Σπύρο και στη συνέχεια ο Πάρλας βάζει τον Σπύρο στην απομόνωση και στέλνει, μια και καλή, τον Ζιζί σπίτι του. Παράλληλα, ο Φατιόν βρίσκεται, για άλλη μια φορά, μόνος στο κελί, αφού οι Λιούμπα και Ιγκόρ απομακρύνονται από τη φυλακή. Στη συνέχεια, οι πληροφορίες που δίνει ο Πικρός για τον σαμποτέρ της δουλειάς με τα αρχαία θα κάνει τους Ρεμπέτες να συμμαχήσουν μαζί του, ώστε να βγάλουν από τη μέση τον Ιούλιο.

Δείτε φωτογραφίες από το αποψινό επεισόδιο: