Οι καυγάδες στο πλατό του My Style Rocks είναι κάτι σύνηθες καθώς οι παίκτριες δεν διστάζουν να έρθουν σε σύγκρουση μεταξύ τους είτε με τους κριτές του διαγωνισμού μόδας. Η Σοφία Χατζηπαντελή όμως, η οποία τη φετινή σεζόν είχε αναλάβει χρέη κριτή, φαίνεται πως πλέον δεν αντέχει να βλέπει τις παίκτριες να διαπληκτίζονται.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (18/12), η Σοφία Χατζηπαντελή δεν έκρυψε την συναισθηματική της φόρτιση με αφορμή έναν ακόμη καυγά που έγινε στο πλατό ενώ δάκρυα κύλησαν από τα μάτια της καθώς το σκεπτικό της είναι πως οι άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας άνθρωποι δεν πρέπει να βλέπουν κάτι τέτοιο.

«Θέλω να πω κάτι πρώτα. Όταν ήρθα εδώ, δεν κατάλαβα πόσες μεγάλες γυναίκες σε ηλικία μας βλέπουν σαν ένα escape, που είναι μόνες τους στο σπίτι και θέλουν μία παρέα. Προ πάντων τώρα που είναι Χριστούγεννα, εγώ θέλω να βλέπουν κάποιοι αυτό που… Εγώ μιλώ για τις κοπέλες που τσακώνονται έτσι. Λυπάμαι αυτές που σας βλέπουν στα αλήθεια γιατί έχουμε θείες, γιαγιάδες και μία που είναι 80 χρονών και είναι μόνη της, αυτό είναι η χαρά της στην ημέρα της. Αν είναι μόνη της, δεν θέλω να σας βλέπει έτσι να μαλώνετε. Δεν σας βλέπουν για να μαλώνετε» είπε η Σοφία Χατζηπαντελή στο My Style Rocks με δάκρυα στα μάτια.