Τηn συνέντευξη που παραχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον δημοσιογράφο Στέφανο Κωνσταντινίδη για λογαριασμό της εκπομπής «Mega Καλημέρα» σχολίασαν ο Ετεοκλής Παύλου και η παρέα του «Breakfast@Star». Το σημείο στο οποίο στάθηκε η ομάδα της εκπομπής του Star Channel ήταν η ατάκα του παρουσιαστή για τις συνεχείς διακοπές που υφίσταται στον λόγο του στο Super Κατερίνα.

Εξάλλου, είναι κάτι το οποίο ενοχλεί τον παρουσιαστή και το έχει τονίσει ακόμα και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Για άλλη μια φορά δεν μασάει τα λόγια του. Ήταν έντονος, παράπονα έκανε για την εκπομπή στην οποία βρίσκεται, δεν τον αφήνουν να ολοκληρώσει τη σκέψη του», είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου αμέσως μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος.

«Εμείς τον Ανδρέα Μικρούτσικο τον έχουμε γνωρίσει και τον ξέρουμε τόσα χρόνια ως κεντρικό παρουσιαστή. Όταν συμμετέχεις κάπου αλλού, εκ των πραγμάτων δεν μπορείς να έχεις τον χρόνο του κεντρικού παρουσιαστή, πρέπει να μπεις σε κάποιο καλούπι», πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

«Συνυπολογίστε ότι δεν έχει ακουστικό στην εκπομπή ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Δεν υπάρχει καθοδήγηση από το κοντρόλ», επισήμανε από την πλευρά του ο Ετεοκλής Παύλου.

«Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν είναι μέλος του πάνελ, είναι σχολιαστής. Η αλήθεια είναι ότι πάρα πολλές φορές – το έχω δει κι εγώ – δεν τον αφήνουν να ολοκληρώσει και το πρόβλημα είναι ότι, εάν μείνει η σκέψη του ανολοκλήρωτη, μπορεί να περάσει κάποιο άλλο μήνυμα», σχολίασε η Λιλή Πυράκη.

«Εγώ θα μείνω στο ότι είπε ότι ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος παρουσιαστής και στην ουσία έπεσε έξω, γιατί ο άνθρωπος έδινε δανεικά, το ‘λεγε η καρδιά του να βοηθήσει τους ανθρώπους που ήθελε», παρατήρησε ο Ετεοκλής Παύλου αμέσως μετά.

Με αφορμή το σχόλιο περί «τηλεδεινοσαύρων», ο Ετεοκλής Παύλου θέλησε να κάνει το χιουμοριστικό του σχόλιο, αναφέροντας: «Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αν ήταν δεινόσαυρος, θα ήταν ράπτορας. Ο ράπτορας έχει να κάνει με τη νοημοσύνη και το πώς σκέφτεται. Εμένα μου αρέσει ο λόγος του και το πώς τοποθετείται».