Η νέα σειρά του Ant1 «Η Μάγισσα» έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας (25/09) στις 21:00. Η φιλόδοξη παραγωγή που φέρει τις υπογραφές των Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη και την σκηνοθετική ματιά του Λευτέρη Χαρίτου και στην οποία πρωταγωνιστεί η Έλλη Τρίγγου έκανε πρεμιέρα με ένα ανατριχιαστικό μονόπλανο.

Η κάμερα ξεκίνησε να δείχνει τη «Θεοφανώ» η οποία έγινε μάρτυρας μιας συγκλονιστικής μάχης από την οποία κανείς δεν βγήκε ζωντανός. Η Θεοφανώ αποφάσισε να αυτοκτονήσει όμως ο «άλλος» της εαυτός την ξύπνησε αφού της είπε πως δεν έχει πεθάνει αλλά «τώρα γεννιέται».

Οι χρήστες του twitter παρακολούθησαν τις ανατριχιαστικές σκηνές και αμέσως ξεκίνησαν να γράφουν στο twitter ανεβάζοντας το αντίστοιχο hashtag στην πρώτη θέση.

https://twitter.com/geogr1908/status/1706371687472586894

Η ιστορία

Μάνη, 1817: Δύο αντίπαλες πατριές, του Καπεταναίου Λάσκαρη και του Γερακάρη, είναι πια ενωμένες μέσω του γάμου των παιδιών τους. Η εξαφάνιση, όμως, του μόλις 40 ημερών εγγονιού των δύο οικογενειών, θα ταράξει την εύθραυστη ισορροπία της σχέσης τους.

Ποιος κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση του βρέφους; Οι οικογένειες ξεσηκώνονται και ψάχνουν παντού. Με το πρώτο φως της αυγής, η νεαρή υπηρέτρια των Λασκαραίων, η Θεοφανώ, θα οδηγηθεί από ένα όραμα στις όχθες του ποταμού της Άρνας… Τι έχει συμβεί; Τι είναι αυτό που θα έρθει στο φως και θα αποκαλύψει καλά κρυμμένα μυστικά από το παρελθόν, που μπορεί να οδηγήσουν σε αλληλοσπαραγμό;