Ανακοινώνοντας την είδηση πως η αθλητικογράφος Χριστίνα Βραχάλη αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της μέσα από το σάιτ που αρθρογραφεί, η Φελίσια Τσαλαπάτη μίλησε για τη δική της ιστορία με την μητρότητα. Μέσα από τον αέρα της εκπομπής που συμμετέχει, «Καλοκαίρι Yes», η παρουσιάστρια άνοιξε την καρδιά της στους παρευρισκόμενους και στους τηλεθεατές.

Αφορμή για την εξομολόγηση της Φελίσιας Τσαλαπάτη στάθηκε η εξιστόρηση του άγχους για την εγκυμοσύνη της η Χριστίνα Βραχάλη. Τότε, η Φελίσια Τσαλαπάτη είπε, αρχικά, πως «εγώ δεν ήμουν από τις γυναίκες που σκεφτόμουν τον εαυτό μου σαν μαμά, σαν νύφη με νυφικά κτλ. Δεν το είχα καθόλου αυτό το κομμάτι, ούτε το ζητούσα, ούτε το ονειρευόμουν».

«Εμένα προέκυψε η εγκυμοσύνη. Μέχρι να συμβεί αυτό, που όπως σας είπα δεν ήταν σκοπός της ζωής μου, ήξερα ότι θα είμαι πολύ καλή μαμά αν γινόμουν, αλλά δεν ξέρω αν θα το έκανα από επιλογή, αν θα επέλεγα να γίνω μητέρα», ανέφερε η Φελίσια Τσαλαπάτη.

Τέλος, η ίδια κατέληξε λέγοντας πως «δεν ξέρω αν θα έφτανα ποτέ στο σημείο να πω ότι “τώρα θα προσπαθήσω να γίνω μαμά” ο λόγος είναι ακριβώς αυτά που έγραψε η Χριστίνα. Αγχώνομαι και στενοχωριέμαι τόσο πολύ με αυτά που συμβαίνουν γύρω μου, τις αρρώστιες, την εγκληματικότητα, τα κακά που μας βρίσκουν που σκεφτόμουν ‘’πώς θα κοιμάμαι το βράδυ έχοντας φέρει μια ζωή σε αυτό που ζω και δεν το αντέχω;’’».