Ο Justin Theroux, ο πρώην σύζυγος της Τζένιφερ Άνιστον, εθεάθη να φλερτάρει την ηθοποιό Nicole Brydon Bloom κατά τη διάρκεια ενός ραντεβού στο Altro Paradiso στη Νέα Υόρκη το βράδυ της Δευτέρας. Ο 52χρονος Theroux και η 29χρονη Bloom, δεν μπορούσαν να κρατήσουν τα χέρια τους μακριά ο ένας από τον άλλον ενώ δειπνούσαν στο hotspot των διασημοτήτων, όπως δείχνουν οι φωτογραφίες που έλαβε το Page Six.

Ο ηθοποιός του «American Psycho» φαίνεται πως πέρασε καλά κατά τη διάρκεια του δείπνου με την νεαρή συνοδό του, όπου ήταν και οι δύο ντυμένοι casual. Στη συνέχεια, οι δυο τους πήγαν στο Lower East Side που είναι συνιδιοκτήτης του Theroux, Ray’s Bar, ενώ κρατούσε τα χέρια του τυλιγμένα γύρω από τη μέση της.

Αφού απόλαυσαν μια βραδιά στο dive bar, το ζευγάρι έφυγε μαζί.

Η ηθοποιός του HBO, η οποία είναι 23 χρόνια νεότερη του Theroux, έχει εμφανιστεί σε μερικές δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές, όπως το «Law & Order: SVU» και το «The Affair», σύμφωνα με το προφίλ της στο IMDb. Πρωταγωνιστεί επίσης στη 2η σεζόν του δράματος του HBO, «The Gilded Age».

Τον Μάρτιο, γιόρτασε τα 29α γενέθλιά της με μια ανάρτηση στο Instagram με λεζάντα: «Αντίο 28. Χρειαζόμαστε τα χαμηλά για να εκτιμήσουμε τα υψηλά, σωστά; Φέτος είχε πολλά και τα δύο!» Είναι άγνωστο πώς ο Theroux γνωρίζει την ανερχόμενη τηλεοπτικό σταρ, αλλά και οι δύο φωτογραφήθηκαν στην απεργία της SAG-AFTRA στη Νέα Υόρκη νωρίτερα αυτό το μήνα.