Δηλώσεις στην κάμερα του Καλοκαίρι Yes έκανε ο Τρύφωνας Σαμαράς. Τον γνωστό κομμωτή συνάντησε η ρεπόρτερ Κωνσταντίνα Μαύρου στην επίσημη προβολή της ταινίας Barbie, όπου ρωτήθηκε για το My Style Rocks και το σχόλιο που έκανε ο ίδιος τις προηγούμενες ώρες για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία ανέλαβε την παρουσίαση του Shopping Star.

«Η Barbie είναι η αγαπημένη μου κούκλα. Όταν ήμουν μικρός, όποιος πήγαινε στο εξωτερικό του έλεγα να μου φέρει και μία Barbie. Ελληνίδα Barbie είναι για μένα η Δούκισσα Νομικού, έχει αυτό το στυλ», ανέφερε αρχικά ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Θα ήθελε να είναι αυτός που θα πάρει τη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks;

«Αν παραμείνει η ίδια επιτροπή, νομίζω ότι δεν θα ταίριαζε, γιατί θα ήταν τρεις άντρες. Με κάποια άλλη δομή θα μου άρεσε, ναι. Ιδανικά θα ήθελα να είμαι εγώ με τον Λάκη Γαβαλά. Τον λατρεύω. Είχε ακουστεί και για το Shopping Star αλλά δυστυχώς του πήρε… άλλος τη θέση», απάντησε ο κομμωτής με νόημα και το γνωστό του ύφος στην κάμερα του ΟΡΕΝ, καθώς είναι γνωστό το beef που έχουν οι δυο τους.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς ρωτήθηκε στη συνέχεια και για την επιλογή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στην παρουσίαση του Shopping Star, για την οποία το μοντέλο παραδέχτηκε ότι δεν έχει μιλήσει με τη Βίκυ Καγιά, ώστε να της δώσει συμβουλές για το νέο της αυτό ξεκίνημα. «Θα προσπαθήσω με τον δικό μου τρόπο και ελπίζω ότι θα τα καταφέρω» ανέφερε μεταξύ άλλων. Και ο λόγος που ο αγαπημένος κομμωτής κλήθηκε να απαντήσει ήταν τα σχόλια που είχε κάνει ο ίδιος κάποιες ώρες νωρίτερα περί σύγκρισης με τη Βίκυ Καγιά και στα οποία ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Πω πω τι πάθαμε… Είναι το “γραμμένο” της Ηλιάνας να γίνεται όλο η ταύτισή της με την Βίκυ Καγιά. Το ‘χει η μοίρα της, δεν μπορώ να το καταλάβω. Ό,τι έχει κάνει η Καγιά βάζουν και την Ηλιάνα, ένα περίεργο πράγμα. Μια χαρά είναι η Ηλιάνα, νομίζω ότι έχει καλό μάνατζερ, δεν την αφήνει σεζόν για σεζόν».

«Τη συγκρίνουν συνέχεια με τη Βίκυ, γιατί ήταν και στο GNTM και έφυγε. Τώρα με το Shopping Star θα είναι η απόλυτη σύγκριση. Της εύχομαι να βρει το δικό της στυλ, θα το δω όπως και όλοι, θα είναι κάτι διαφορετικό μετά από 7 χρόνια. Η Βίκυ Καγιά ήταν μία ωραία Barbie, τώρα είναι λίγο πιο ώριμη, είναι η μαμά της Barbie».