Ο Σταύρος Σβήγκος μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για τον γιο του, αλλά και για τη συντροφικότητα. Όπως είπε ο ηθοποιός για τη σχέση του με τον γιο του, το δέσιμο έρχεται μέσα από το παιχνίδι αλλά και τη καθημερινότητα, όπως όταν του μαγειρεύεις, το κάνεις μπάνιο ή του διαβάζεις παραμύθι.

«Ο γιος μου κάνει παράπονα για τη δουλειά μου, ότι λείπω πολύ. Στο πρόβλημα υγείας του γιου μου ένιωσα ότι θα κάνω ό,τι μπορώ. Δεν έχει να κάνει με τον Θεό, είναι θέμα «τύχης». Ο γιος μου τώρα στην υγεία του είναι μία χαρά, είναι τρυφερός σαν και μένα», δήλωσε.

«Με την πρώην σύντροφό μου παραμένουμε δεμένοι, έχουμε άψογη συνεννόηση για το παιδί μας. Αυτό το καιρό είμαι υπέροχα, η συντροφικότητα είναι ωραία και όμορφη αρκεί να μην είναι τοξική», είπε.

Ο Σταύρος Σβήγκος αποκάλυψε πως είχε συμπτώματα ανδρολοχείας: «Μακάρι να μπορούσα να ζήσω εγκυμοσύνη να δω πώς είναι. Είχα λιγούρες, έτρωγα πολύ, όσο κοντά είσαι με το σύντροφο σου τόσο επηρεάζεσαι κι εσύ. Τι πιο ωραίο ένας άνδρας να είναι συμφιλιωμένος με τη γυναίκεια του πλευρά για να αγαπήσει το γυναικείο φύλο; Όποιος έχει κόμπλεξ, μάλλον αυτός κάτι ψάχνει και όχι εμείς οι υπόλοιποι. Τι είναι γυναικείο και τι είναι ανδρικό; Άνθρωποι είμαστε».

Ο ίδιος είπε πως δεν βάζει κρέμες ούτε ασχολείται με την εμφάνισή του, ενώ αποκάλυψε ότι εάν θελήσει να κλάψει θα το κάνει.

«Με φλερτάρουν οι γυναίκες, δεν είμαι τόσο… χάλια», είπε.

Ο Σταύρος Σβήγκος τόνισε πως για πρώτη φορά ακούει ότι θα είναι στη θέση του Μάρκου Σεφερλή στο «5Χ5», ενώ αποκάλυψε πως έχει δεχτεί πρόταση για τηλεπαιχνίδι γνώσεων.