Ο ηθοποιός Τόνυ Δημητρίου κλήθηκε σήμερα σε πρωινή εκπομπή, προκειμένου να πει την άποψή του για την ημέρα των εκλογών. Αν και ο ίδιος δεν ψηφίζει στην Ελλάδα, ανέφερε πως το εκλογικό τοπίο στην Ελλάδα έχει αλλάξει παρασάγγας τα τελευταία χρόνια.

Ο Τόνυ Δημητρίου βρέθηκε στην εκλογική εκπομπή του Action 24, όπου, αρχικά, μίλησε για την περίφημη «καρδιά» της Ζωής Κωνσταντοπούλου, την οποία η αρχηγός της «Πλεύσης Ελευθερίας» σχηματίζει με τα χέρια της. «Οι καρδούλες είναι μέχρι να ψηφίσει ο κόσμος, μετά αρχίζουν άλλα. Οι εκλογές είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους πολιτικούς μας να γνωρίσουν όλη την Ελλάδα, καθώς κάνουν ταξίδια παντού. Το θέμα είναι να αλλάζουν τα πράγματα προς το καλύτερο», είπε ο ηθοποιός.

«Εγώ δεν ψηφίζω εδώ, ψηφίζω στην Κύπρο αλλά ζω στην Ελλάδα από το 1987. Η εκλογική αναμέτρηση που ζούμε σήμερα δεν έχει καμία σχέση με αυτές του ’80 και του ’90 με Παπανδρέου και Μητσοτάκη», είπε ο ίδιος στη συνέχεια.

Ο ηθοποιός κατέληξε λέγοντας πως «εμείς οι άνθρωποι που ασχολούμαστε με την καθημερινότητα, έχουμε ζήσει δουλειές, αναδουλειές, γάμους, διαζύγια και τα λοιπά, θέλουμε ένα κράτος που να προστατεύει τον πολίτη, τον οικογενειάρχη που παλεύει κάθε μέρα με τα τέρατα. Αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι είναι μία παγκόσμια κατάσταση, όμως η κάθε χώρα είναι διαφορετική».

Δείτε τη δήλωση του Τόνυ Δημητρίου στο 0:51