Αν έχει μείνει ένα πρόσωπο στο μυαλό μας από τα χρόνια της πανδημίας, τότε αυτό είναι της Ματίνας Παγώνη. Η Ματίνα Παγώνη, την εποχή του εγκλεισμού, ενημέρωνε τον κόσμο για το πώς να αντιμετωπίσει αυτή την κατάσταση και τους συμβούλευε για την καλύτερη δυνατή διαχείριση της πανδημίας.

Δίνοντας μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη, η Ματίνα Παγώνη μίλησε τόσο για την προσωπική της ζωή, όσο και για τα επαγγελματικά της. «Είμαι πολλά χρονιά με τον σύζυγό μου. Δεν θυμάμαι ούτε το πρώτο μας ραντεβού, αλλά ούτε επετείους και γιορτές. Για εμένα παίζει ρόλο να συμπαθήσω κάποιον με την πρώτη ματιά».

«Δεν υπάρχει κανένας, που να συναντήσω στον δρόμο, και να μη μου πει πως με αδικεί η τηλεόραση. Με ενοχλεί όταν μου το λένε», λέει η ίδια. Μάλιστα, παρακάτω πρόσθεσε πως «έχω δεχθεί απειλητικό γράμμα, με έχουν πάρει τηλέφωνο και μου είπαν να μην ξαναμιλήσω για τα εμβόλια».

«Με τον Νίκο Μουτσινά τσακωνόμασταν για να τον πείσω να εμβολιαστεί. Στεναχωρήθηκα που θα αφήσει την τηλεόραση, είναι πολύ καλό παιδί», είπε για τον παρουσιαστή.

«Δεν έχω πολύ καλές σχέσεις με τα παιδιά, γι’ αυτό δεν έγινα μητέρα. Δεν έχω υπομονή», είπε, ερωτώμενη για τον λόγο που δεν έχει κάνει παιδιά. Η κ. Παγώνη σημείωσε, στο τέλος, πως «μου αρέσει να βγαίνω με τις φίλες μου και να πηγαίνουμε για ούζο».