Το μοντέλο Σοφία Ντελ Πράδο από την Ισπανία προκάλεσε αίσθηση πριν από λίγες μέρες, όταν εμφανίστηκε σε εκπομπή για να σχολιάσει τον αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στη Μονακό, λίγο πριν από τη μυθική πρόκριση των ερυθρόλευκων στο τελικό της Euroleague.

Η καλλονή μίλησε στη Δώρα Παντέλη στην εκπομπή «Playmakers» και μαγνήτισε τα βλέμματα, ωστόσο πρόσφατα έκανε ντεμπούτο στη δημοσιογραφία.

Σύμφωνα με όσα είναι γνωστά για τη ζωή της, η Σοφία Ντελ Πράδο γεννήθηκε στο Αλμπαθέτε της Ισπανίας το 1995 και μεγάλωσε στο μεγάλωσε στο Βιγιαρομπλέδο.

Το 2017 κέρδισε τον τίτλο «Miss Universe» εκπροσωπώντας την Ισπανία, ενώ την επόμενη χρονιά έγινε πρέσβειρα του ισπανικού πρωταθλήματος μπάσκετ γυναικών στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ Γυναικών στην Τενερίφη.

Το 2022 εθεάθη για πρώτη φορά ως δημοσιογράφος της EuroLeague και μάλιστα αποτέλεσε την παρουσιάστρια στην τελετή απονομής των βραβείων της διοργάνωσης.

«Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και, χωρίς αμφιβολία, κάτι που ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτηση στο Instagram.