Η ηθοποιός του Χόλιγουντ Σαρλίζ Θερόν κατακεραύνωσε τους ανθρώπους που αποδοκιμάζουν την κοινότητα των drag queens κατά τη διάρκεια ενός τηλεμαραθωνίου υπέρ των drag queens την Κυριακή. Αναφερόμενη στους επικριτές, είπε: «Θα αντιμετωπίσω όποιον προσπαθεί να τα βάλει με οτιδήποτε έχει σχέση με drag queens».

Κατά τη διάρκεια του τηλεμαραθωνίου «Το Drag δεν είναι επικίνδυνο» της περασμένης Κυριακής, η Θερόν έβγαλε ένα βίντεο μαζί με αρκετούς φίλους της, όπου λέει στους επικριτές του drag να «κάνουν πίσω».

Τα σχόλιά της αναφέρονταν στους συντηρητικούς νομοθέτες που προσπαθούν να περάσουν νόμους που εμποδίζουν τις σεξουαλικές παραστάσεις των drag queens που εκτίθενται στα παιδιά, υποστηρίζοντας ότι υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα που αποτελούν μεγαλύτερο κίνδυνο για τα παιδιά από τις drag queens. Η Θερόν πρόσθεσε πως οι drag queens φέρνουν περισσότερη ευτυχία και αγάπη στον κόσμο.

Περιτριγυρισμένη από χαμογελαστούς φίλους, η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα, λέγοντας: «Σας αγαπάμε queens! Είμαστε μαζί σας και θα τσακίσω όποιον προσπαθεί να κάνει κάτι σε εσάς».

Μετά το ωμό μήνυμά της, η ηθοποιός επέμεινε ότι οι drag queens δεν είναι αυτό που βλάπτει τα παιδιά στην κοινωνία αυτή τη στιγμή. Η ίδια δήλωσε: «Σοβαρά, υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που, πραγματικά, πληγώνουν και σκοτώνουν τα παιδιά μας. Όλοι ξέρουμε για ποιο πράγμα μιλάω αυτή τη στιγμή».

Πρόσθεσε ότι ο κίνδυνος για τα παιδιά «δεν είναι καμία drag queen. Αν έχετε δει μια drag queen σε live της να συγχρονίζει τα χείλη της με τραγούδια, αυτό σε κάνει μόνο πιο ευτυχισμένο, σε κάνει να αγαπάς περισσότερο. Σε κάνει καλύτερο άνθρωπο».

Στη συνέχεια αστειεύτηκε για το αν θα έκανε death drop, μια επιδεικτική κίνηση drag στην κάμερα, λέγοντας: «Αν μπορούσα να κάνω ένα death drop τώρα, θα το έκανα, αλλά μάλλον θα έσπαγα το γοφό μου».

«Παρακαλώ υποστηρίξτε όλες τις σπουδαίες οργανώσεις που είναι εκεί έξω και βοηθούν όλες αυτές τις απίστευτα ηλίθιες πολιτικές να εξαφανιστούν. Αντίο! Δεν υπάρχει πλέον χώρος για μίσος, μόνο για αγάπη, και η αγάπη ισούται με τις drag queens!» κατέληξε η Σαρλίζ Θερόν, μοιράζοντας αγάπη σε όλους.

«Το Drag δεν είναι επικίνδυνο»

Το βίντεο της Σαρλίζ Θερόν αντιπροσώπευε μία από τις πολλές εμφανίσεις διασημοτήτων στη φιλανθρωπική εκδήλωση «Το Drag δεν είναι επικίνδυνο», μια ζωντανή τηλεμαραθώνια εκδήλωση κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου που διοργανώθηκε από την οργάνωση Producer Entertainment Group του Χόλιγουντ και μεγάλες ΛΟΑΤΚΙ οργανώσεις, σύμφωνα με το nypost.com.

Η εκδήλωση οργανώθηκε με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για τις εν λόγω ΛΟΑΤΚΙ ομάδες για την καταπολέμηση των νομοσχεδίων που προωθούνται σε πολιτείες, όπως το Τενεσί και το Τέξας, για τη ρύθμιση των παραστάσεων drag σε δημόσιους χώρους, ώστε να μην εκτίθενται ανήλικοι σε αυτές.

Εκτός από τη Θερόν, η ηθοποιός Melissa McCarthy, ο ηθοποιός Jesse Eisenberg, η κωμικός Sarah Silverman και άλλοι αστέρες του Χόλιγουντ έκαναν εμφανίσεις στην εκδήλωση. Η εκδήλωση περιελάμβανε, επίσης, παραστάσεις από διάσημες drag queens, ενώ κατάφεραν να συγκεντρωθούν περισσότερα από 450.000 ευρώ.