Ο χωρισμός του Σιλβέστερ Σταλόνε και της συζύγου του φαίνεται οριστικός, αφού δέκα μέρες μετά την αίτηση που διαζυγίου που κατέθεσε η Τζένιφερ Φλάβιν, εθεάθη σε δημόσια εμφάνιση, χωρίς την βέρα της.

Σύμφωνα με την nypost.com, η 54χρονη εθεάθη σε νυχτερινή έξοδο χωρίς την βέρα της, την στιγμή ο ηθοποιός αφαίρεσε τατουάζ με την ίδια, αντικαθιστώντας το με τον σκύλο του «Ρόκι».

Μάλιστα, το αμερικανικό δημοσίευμα τονίζει πως η σύζυγος του θα αλλάξει το επώνυμο της, ώστε να μην διατηρεί καμία σχέση μαζί του, αφού τον κατηγορεί ότι σπαταλούσε αλόγιστα την οικογενειακή περιουσία τους.

Επίσης, σε έγγραφα που έχουν διαρρεύσει στα διεθνή ΜΜΕ, φαίνεται η Τζένιφερ Φλάβιν να διεκδικεί την μισή περιουσία, τονίζοντας ότι «πρέπει να κατανεμηθεί ισάξια μεταξύ τους».

Σημειώνεται, πως πριν από λίγο καιρό η 54χρονη σταμάτησε να ακολουθεί τον γνωστό ηθοποιό στα social media, ενώ ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία που πόζαρε μόνο με τις κόρες της, αναφέροντας πως «αυτά τα κορίτσια είναι η προτεραιότητά μου. Τίποτα άλλο δεν έχει σημασία. Οι 4 μας για πάντα».