«Μαύρα σύννεφα» φέρεται να έχουν σκεπάσει τον γάμο του Σιλβέστερ Σταλόνε και της Jennifer Flavin, καθώς λίγο καιρό μετά το unfollow στο Instagram, ο ηθοποιός αφαίρεσε τατουάζ με το πρόσωπο της συζύγου του και στη θέση του έβαλε τον σκύλο του «Ρόκι».

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk, ο 76χρονος αστέρας του Χόλιγουντ είχε χτυπήσει στο δεξί μπράτσο του τατουάζ με το πρόσωπο της 54χρονης συζύγου του, το οποίο πλέον δεν υπάρχει. Αντιθέτως, αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το βρετανικό Μέσο, δείχνουν να έχει αντικατασταθεί από την μούρη του Butkus, του τετράποδου φίλου του «Ρόκι».

Το αρχικό τατουάζ του Σταλόνε

Μάλιστα, το ίδιο δημοσίευμα τονίζει πως αυτή η κίνηση έρχεται λίγο καιρό μετά το unfollow που έκανε η Flavin στον Σταλόνε στο Instagram, εφόσον είχε ανεβάσει μια φωτογραφία της μαζί με τις κόρες τους, όπου ανέφερε το εξής:

«Αυτά τα κορίτσια είναι η προτεραιότητά μου. Τίποτα άλλο δεν έχει σημασία. Οι 4 μας για πάντα».

Παρόλα αυτά, ο εκπρόσωπος Τύπου του ηθοποιού, διέψευσε τα σενάρια για κρίση στο γάμο του Σταλόνε, αναφέροντας ότι αρχικά στο τατουάζ πήγαν να προστεθούν κι άλλες λεπτομέρειες. Όμως έγιναν λάθη μη αναστρέψιμα με αποτέλεσμα να πρέπει να επικαληφθεί όλο από κάτι νέο, όπου σε αυτή την περίπτωση ήταν ο σκύλος του «Ρόκι».

Το τελικό τατουάζ στο μπράτσο του ηθοποιού

«Ο Σταλόνε σκόπευε να ανανεώσει την εικόνα του τατουάζ της συζύγου του Jennifer, ωστόσο τα αποτελέσματα ήταν μη ικανοποιητικά και, δυστυχώς, αδιόρθωτα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ως αποτέλεσμα, έπρεπε να καλύψει την αρχική εικόνα με ένα τατουάζ του σκύλου του από το Rocky, Butkus… Ο Σταλόνε αγαπά την οικογένειά του. Μάλιστα, γυρίζουν αυτή τη στιγμή μαζί ένα ριάλιτι που θα κάνει το ντεμπούτο του στο Paramount+», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Ο «Ρόκι» μαζί με τον Butkus