Μπορεί τον Αύγουστο οι περισσότεροι να επιλέγουν κάποιο ελληνικό νησί ή ακόμη και κάποιον εξωτικό προορισμό για να περάσουν τις διακοπές τους ωστόσο, η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης επέλεξαν να πρωτοτυπήσουν.

Το αγαπημένο ζευγάρι που λατρεύει τα ταξίδια, αποφάσισε να κάνει τη διαφορά και να βρεθεί στην Ισλανδία. Εκεί, όπως αποκάλυψε η Χριστίνα Μπόμπα μέσω μιας ανάρτησής της πρόκειται να μείνουν για έξι μέρες κάνοντας road trip σε διάφορες περιοχές της Ισλανδίας.

«Hello Iceland! Από χθες βρισκόμαστε στην Ισλανδία! Δεν περίμενα να μαγευτώ τόσο από την πρώτη στιγμή που πάτησα το πόδι μου σ’ αυτή τη βγαλμένη από άλλο πλανήτη χώρα! Το πρόγραμμα έχει 6 μέρες road-trip και η πρώτη μας στάση ήταν το μαγευτικό blue lagoon με τα ζεστά του μπλε νερά που βγαίνουν από 2000 μέτρα κάτω από τη γη! Μέσα ζέστη έξω κρύο και η αίσθηση είναι μοναδική! Μέσα σε μια μόνο μέρα είδαμε τόσα πράγματα, που ανυπομονώ να τα μοιραστούμε μαζί σας» έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα στα social media.

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα αφού πέρασαν ολόκληρο το καλοκαίρι τους στην Μύκονο κάνοντας βουτιές με τις δίδυμες κόρες τους, αποφάσισαν στη συνέχεια να κάνουν και κάτι διαφορετικό! Το ζευγάρι άφησε για λίγο τα δίδυμα στις γιαγιάδες τους και έκαναν ένα ρομαντικό ταξίδι μόνο για δύο για να ανανεώσουν τον έρωτά τους.

Ο παρουσιαστής του ANT1 μοιράστηκε ένα βίντεο στα social media δείχνοντας στους διαδικτυακούς του φίλους την απίστευτη ομορφιά της Ισλανδίας! Φορώντας μπουφάν και σκούφους, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα ζουν… ένα χειμωνιάτικο καλοκαίρι και φαίνεται να το απολαμβάνουν στο έπακρο.

Οι εικόνες που έχουν μοιραστεί μέχρι στιγμής με τους ακόλουθούς τους μοιάζουν σαν να είναι βγαλμένες από παραμύθι ενώ μέσω ενός βίντεο που δημοσίευσε ο Σάκης Τανιμανίδης στο προφίλ του, μας έδειξαν και το σπίτι όπου μένουν σε αυτό το ταξίδι. Κι αν νόμιζες πως πρόκειται για κάποιο πολυτελές ξενοδοχείο ή κάποιο εξίσου πολυτελές airbnb κάνεις λάθος.

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα μένουν στο ειδικά διαμορφωμένο βανάκι με το οποίο πραγματοποιούν το roadtrip τους.