Ο ταλαντούχος, ηθοποιός και σεναριογράφος, Γιώργος Καπουτζίδης, εξομολογήθηκε ότι την περίοδο που έγραφε το σενάριο για την πολύ επιτυχημένη σειρά του Mega «Παρά 5» και έπαιζε και στα γυρίσματα ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για τον ίδιο.

«Πάνω από ηθοποιός και δημιουργός είμαι άνθρωπος! Δεν πέρασα ωραία στην περίοδο του “παρά 5”. Ήταν δύσκολα, ζόρικα, κουραστικά. Και τώρα σκοτώνομαι τις Κυριακές, με το θέατρο και το σόου. Δεν είμαι τεμπέλης, ούτε ευθυνόφοβος. Όταν όμως ξαναγίνω δημιουργός θα απομονωθώ από τα πάντα. Αυτή την περίοδο της ζωής μου δεν είμαι έτοιμος να απομονωθώ, γιατί περνάω καλά» είπε στο περιοδικό «ΕΓΩ».

Μίλησε ακόμη για το αν έχει αλλάξει από το «καλό παιδί» που τον χαρακτήριζαν μέχρι πρότινος, για τις σχέσεις του και φυσικά… τον έρωτα.

«Δεν έχω αλλάξει ως άνθρωπος. Απλώς δεν με αγχώνει πλέον η γνώμη των άλλων για εμένα. Δε με αφορούν όλοι. Κάνω όμως τα χατίρια όσων αγαπώ και εκτιμώ. Κάποια περίοδο έκανα τα χατίρια ακόμη και όσων δε συμπαθούσα, με την ελπίδα ότι θα έρθουμε πιο κοντά» πρόσθεσε.

Σε ερώτηση για το αν έχει δώσει σε πολλούς ανθρώπους την ευκαιρία να βγουν στην επιφάνεια και αν του το έχουν αναγνωρίσει αυτό, ο Γιώργος Καπουτζίδης απάντησε ότι δεν έχει παράπονο και πως ότι έκανε δεν το έκανε για να εισπράξει ευγνωμοσύνη. «Ποτέ δε σκέφτηκα ότι έδωσα μια ευκαιρία σε κάποιον. Ίσως ένα “σπρώξιμο”. Αν ήταν ικανός χρησιμοποιούσε αυτή την “ορμή” και έτρεχε» δήλωσε.

Στις σχέσεις ο ταλαντούχος ηθοποιός σηκώνει τα χέρια ψηλά. «Οι σχέσεις με αγχώνουν. Δεν ξέρω μπορεί και να γίνει κάποια στιγμή. Ακόμη κι αν ζω κάτι όμορφο και μετά χαθεί, θα είμαι χαρούμενος που το έζησα». Είπε ότι έχει βιώσει τον έρωτα, την αγάπη, τη συντροφικότητα και δε νιώθει στερημένος ενώ πρόσθεσε ότι δίνει περισσότερες ευκαιρίες στις σχέσεις απ’ ό, τι στις φιλίες. «Είμαι ανεκτικός με την έννοια “άστο να μη μιλήσω”. Τώρα πια θέλω να είναι ξεκάθαρα και απλά τα πράγματα στη ζωή μου, δε θέλω γκρίζα πρόσωπα γύρω μου! Τώρα είμαι πολύ καλά και απολαμβάνω αβίαστα τα πράγματα που κάνω στη ζωή μου».