Ήρεμος και χαρούμενος φαίνεται πως είναι ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος μετά το επεισοδιακό τέλος της σχέσης του με την Κάτια Ταραμπάνκο. Ο tattoo artist και το μοντέλο τράβηξαν χωριστούς δρόμους πριν μερικές εβδομάδας, και όπως είχε πει εκείνος, ο λόγος ήταν πως εκείνη είχε κάνει σχέση με άλλον άνδρα.

«Πλέον δε μου κάνει εντύπωση για τη συγκεκριμένη κοπέλα. Έχει το ίδιο μοτίβο με τους ερωτικούς της συντρόφους. Εξάλλου το είπε και η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι ήρθε με τον τότε σύντροφό της και (μετέπειτα πρώην) για να κάνει εκείνος tattoo και έτσι με γνώρισε. Κάτι αντίστοιχο έγινε και με μένα τώρα…» είχε αποκαλύψει ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος για τον χωρισμό του από την Κάτια Ταραμπάνκο.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον Θοδωρή Κωνσταντόπουλο σε βραδινή του έξοδο και συνοδευόταν από την πρώην παίκτρια του Big Brother, Ευδοκία Τσαγκλή η οποία έχει χωρίσει από τον Νίκο Τακλή.

Οι δυο τους διασκέδασαν με τη ψυχή τους ενώ δεν έγινε κάποια κίνηση που να προδίδει αν είναι ζευγάρι ή απλά καλοί φίλοι.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο ένας απόλαυσε την συντροφιά του άλλου και στο τέλος της βραδιάς τους αποχώρησαν από το νυχτερινό κέντρο που διασκέδασαν μαζί, με τη μηχανή μεγάλου κυβισμού του tattoo artist.

Μάλιστα, η Ευδοκία Τσαγκλή, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή Love It, σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν το πρωί της Τρίτης (12/07), διέψευσε δημοσιεύματα τα οποία την ήθελαν να είναι ζευγάρι με τον tattoo artist.