Ο Σταμάτης Γονίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και αναφέρθηκε στην ζωή του, αλλά και στις μελλοντικές συνεργασίες, αποκαλύπτοντας πως θα συνεργαστεί με τον γιο του Bob Marley.

Ειδικότερα, εξομολογήθηκε πως «είναι μια πρόταση που μου έχει από τον παραγωγό μου, Ανδρέα Γιατράκο που έχει επαφή και φιλία με τον παραγωγό του William Marley. Θα πούμε ένα πολύ ωραίο τραγούδι. Το άκουσα, έγραψα και τους ελληνικούς στίχους για να συμβαδίζει με αυτά που έχουν γράψει και εκείνοι και όπου να ‘ναι θα μπούμε στο στούντιο. Μπορώ να πω ότι θυμίζει στο στιλ κάτι από reggae αλλά πιο πολύ είναι ρούμπα».

«Στο παρελθόν ζούσε πιο πολύ ο Γονίδης. Τον Σταμάτη τον ανακάλυψα εδώ και κάποια χρόνια και είδα ποιοι αγαπάνε τον Σταμάτη. Επόμενο ήταν να κοιτάνε οι γυναίκες τον καλλιτέχνη Γονίδη, εντάξει. Το ήξερα, δεν είμαι και ο ωραίος ο άνδρας. Δεν είμαι όμορφος, είμαι λίγο τυπάς και γλυκός αλλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένα παλικάρι που είναι οικοδόμος ή μηχανικός, που είναι ομορφόπαιδο, λεβέντης, πιο όμορφος από μένα και συ επιλέγεις εμένα».

«Έχω μετανιώσει για πράγματα στο παρελθόν, η μετάνοια είναι πολύ ωραίο πράγμα. Έχω εξομολογηθεί και μετανιώνω σημαίνει πως αυτό που κάνω δεν θα το ξανακάνω. Είναι σαν να βάζεις το χέρι στη φωτιά, να καείς και να το ξαναβάζεις. Αυτή είναι η μετάνοια. Βέβαια και έχω μετανιώσει αλλά όμως και τα λάθη μου είναι αυτά που με έχτισαν» πρόσθεσε, επίσης, ο Σταμάτης Γονίδης.