Ο Δημήτρης Παπανώτας σχολίασε την ηλικία της Μαρίας Σολωμού, η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte σχολίασαν τον Δημήτρη Παπανώτα, και η Ιωάννα Μαλέσκου τοποθετήθηκε για την ηθοποιό, τον ράπερ και τον δημοσιογράφο.

Και οι απαντήσεις συνεχίζονται…

Η αρχή έγινε όταν ο Δημήτρης Παπανώτας σχολίασε την ηλικία της Μαρίας Σολωμού και τις φήμες πως διατηρεί σχέση με τον Mente Fuerte. Η ηθοποιός κάλεσε τον ράπερ στο podcast της και εκείνος απάντησε στον Δημήτρη Παπανώτα τονίζοντας μεταξύ άλλων πως: «Έκανα ένα story προχθές και είπα για τον Δημήτρη Παπανώτα, αυτόν τον “man” εκεί, τον κύριο, ο Θεός να τον κάνει κύριο. Με λίγα λόγια σε είπε γριά, ότι δεν είσαι κορίτσι. Μπορώ να απαντήσω εγώ επίσημα; Καταρχήν είσαι κορίτσαρος! Αν είχαμε σχέση ή όχι είναι δικό μας πρόβλημα. Δεύτερον θα ήταν τιμή μου να σε κυκλοφορήσω παντού κοριτσάρα μου! Σίγουρα δεν θα με ένοιαζε τι θα πει ο κύριος Παπανώτας».

Στην συνέχεια, η Ιωάννα Μαλέσκου, μετά την προβολή του συγκεκριμένου αποσπάσματος στο Love it υπογράμμισε μεταξύ άλλων πως: «Μου κάνει εντύπωση, όμως, οι θέσεις του για διαφορετικούς ανθρώπους -μέσα σε αυτούς βάζω και εμένα, άρα δεν εκπλήσσομαι που έχει πει κάτι για την Μαρία Σολωμού- είναι ακραίες και κατά τη γνώμη μου απαράδεκτες. Κάπου να υπάρχει ένα όριο».

Και τώρα, ήρθε η σειρά του Δημήτρη Παπανώτα να απαντήσει στην Ιωάννα Μαλέσκου. Ο δημοσιογράφος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram απάντησε στα σχόλια της παρουσιάστριας τονίζοντας πως «είναι έτοιμη, σαν δασκάλα, να μας κάνει μαθήματα» και πως «προκαλεί γέλια αυτή η προσπάθεια».

Δημήτρης Παπανώτας: Απαντά στη «δασκάλα» Ιωάννα Μαλέσκου – «Καλό θα ήταν οι αλεξιπτωτιστές να σιωπούν»

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Παπανώτας έγραψε: «Πριν αφιχθεί ένιωθε Μενεγάκη. Τώρα, δύο χρόνια μετά, είναι έτοιμη, σαν δασκάλα, να μας κάνει μαθήματα. Προκαλεί γέλια αυτή της η προσπάθεια. Εκτός αν είναι εκ του πονηρού, λόγω ανάγκης (επείγουσας) να συζητηθεί…. Καλό θα ήταν οι αλεξιπτωτιστές να σιωπούν…Ή έστω να μη φλυαρούν… Άντε να δούμε από τη νέα σεζόν από ποιο μετερίζι θα μας ξανακάνει μαθήματα…Μπας και βελτιωθούμε… Υ.Γ. Όλοι οι επαγγελματίες που τη στελέχωσαν την πρώτη χρονιά χάθηκαν όταν τους…ξεφορτώθηκε ? Όχι! Εύχομαι τα ίδιο και σε εκείνη….».