«Δεν με πειράζει αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος, αρκεί να μην προκαλεί» είπε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Μανώλης Μητσιάς και ξεσήκωσε αντιδράσεις. Ωστόσο, ο ίδιος σε νέες του δηλώσεις υπογραμμίζει πως όχι μόνο παρερμηνεύθηκε η φράση του αλλά «κόπηκε» και λέξη στο μοντάζ με αποτέλεσμα να αλλάξει το νόημα αυτού που είπε.

Η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και ο δημοσιογράφος Γιώργος Γιαννούλιας συνάντησαν τον Μανώλη Μητσιά το πρωί της Τετάρτης (15/06) και εκείνος προχώρησε σε περαιτέρω διευκρινήσεις σχετικά με τις δηλώσεις του.

«Γελάω γιατί εγώ έχω πολλούς φίλους και συνεργάτες ομοφυλόφιλους. Δεν είπα κάτι κακό, ο καθένας μπορεί να προκαλέσει, είτε είσαι ομοφυλόφιλος, είτε είσαι συνθέτης, είτε είσαι στιχουργός, είτε είσαι τραγουδιστής, είτε πλούσιος… Αυτό εννοώ, τίποτα άλλο» είπε αρχικά ο Μανώλης Μητσιάς.

Σε ερώτηση, αν παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις του, ο Μανώλης Μητσιάς απάντησε: «Σίγουρα γιατί κόπηκε η λέξη στη μέση και λυπάμαι πάρα πολύ. Προφανώς έγινε εσκεμμένα για να έχουν ακροαματικότητα».

Στεναχωρήθηκε με τη διάσταση που πήρε το θέμα; «Και βέβαια με στεναχώρησαν αλλά γέλασα κιόλας, αηδίασα πολύ γιατί είπαν πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση» σχολίασε ο Μανώλης Μητσιάς.