Την ώρα που η πολύκροτη δίκη του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ οδεύει προς το τέλος της, με τους ενόρκους σήμερα να αναμένεται να συνεδριάσουν εκ νέου για να ανακοινώσουν την απόφασή τους, η κόρη του Τζόνι Ντεπ και της πρώην του, Βανέσα Παραντί, Λίλι Ρόουζ Ντεπ, έκλεισε την Παρασκευή τα 23 της χρόνια.

Η 23χρονη, που είναι ηθοποιός και μοντέλο, μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram φωτογραφίες από τους εορτασμούς για τα γενέθλιά της. Ειδικότερα ανέβασε ένα μπουκέτο λουλούδια και δύο φωτογραφίες της στις οποίες φοράει μία κορδέλα που γράφει «Birthday Princess».

Η Λίλι Ρόουζ Ντεπ πρόσφατα πρωταγωνίστησε στις ταινίες Wolf, Voyagers και Silent Night και τώρα δουλεύει για τη σειρά The Idol που θα προβληθεί στο HBO, της οποίας δημιουργός και παραγωγός είναι ο Weeknd.

Η κόρη του Τζόνι Ντεπ, Λίλι Ρόουζ Ντεπ

Τον Απρίλιο του 2021, η κόρη του Τζόνι Ντεπ και της Βανέσα Παραντί είχε μιλήσει στο Entertainment Tonight για το αν θα ήθελε να μοιραστεί τη σκηνή με τον πατέρα της και να παίξουν σε κάποια ταινία μαζί. «Ποτέ μη λες ποτέ. Δεν είναι κάτι που σκέφτομαι ή με απασχολεί. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ο χαρακτήρας που μπορεί να παίξω ή να μην παίξω και η ιστορία που αφηγείται. Αλλά ναι, μου αρέσει να δουλεύω με σπουδαίους ηθοποιούς» είχε πει η Λίλι Ρόουζ Ντεπ, όπως υπενθυμίζει το People.

Ο Τζόνι Ντεπ και η Λίλι Ρόουζ Ντεπ

Τα γενέθλια της 23χρονης ήταν την Παρασκευή, την ώρα που οι δικηγόροι του 58χρονου Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ έκαναν τις τελικές τους αγορεύσεις στη δίκη για δυσφήμιση που ξεκίνησε στις 11 Απριλίου. Ενώ η ετυμηγορία αναμένεται από ώρα σε ώρα, την Κυριακή, ο Ντεπ ρόκαρε με τον Τζεφ Μπεκ στην Αγγλία, σε μια εμφάνιση-έκπληξη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τζόνι Ντεπ κατέθεσε μήνυση κατά της Άμπερ Χερντ για δυσφήμιση έπειτα από ένα άρθρο που έγραψε τον Δεκέμβριο του 2018 η ηθοποιός και στο οποίο κατήγγειλε ότι ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Αν και δεν κατονόμαζε τον Ντε, ο ηθοποιός κατέθεσε μήνυση, ζητώντας αποζημίωση 50 εκατομμυρίων δολαρίων, ισχυριζόμενος ότι έπληξε την καριέρα του.

Η Χερντ απάντησε επίσης με μήνυση για δυσφήμιση, υποστηρίζοντας ότι οι δημόσιες δηλώσεις του δικηγόρου του Ντεπ, Άνταμ Γουόλντμαν, που χαρακτήρισε τους ισχυρισμούς της «ψευδείς» και «φάρσα» κατέστρεψαν τη φήμη της και έβαλαν τέλος την καριέρα της.

Ο Τζόνι Ντεπ και η Άμπερ Χερντ παντρεύτηκαν τον Φεβρουάριο του 2015, σε στενό κύκλο στο ιδιωτικό νησί του 58χρονου ηθοποιού στις Μπαχάμες. Ενώ κατέθετε τον περασμένο μήνα, ο Τζόνι Ντεπ αναφέρθηκε στην κόρη του, Λίλι Ρόουζ, τη μεγαλύτερα από τα δύο του παιδιά και θυμήθηκε ότι δεν είχε πάει στο γάμο του ζευγαριού, στο οποίο είχαν προσκληθεί 20 με 25 άτομα.

Η κόρη του Τζόνι Ντεπ, Λίλι Ρόουζ Ντεπ

«Η κόρη μου Λίλι Ρόουζ δεν ήρθε στο γάμο. Εκείνη και η κυρία Χερντ δεν είχαν και πολύ καλές σχέσεις, για διάφορους λόγους» είπε ο Τζόνι Ντεπ.

Ο ηθοποιός – ο οποίος είναι επίσης μπαμπάς του 20χρονου Τζακ (επίσης καρπός της σχέσης του με τη Βανέσα Παραντί)- δήλωσε κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του ότι «στόχος του είναι να αποδείξει την αλήθεια» στη δίκη προσθέτοντας ότι ελπίζει να «καθαρίσει το όνομά του» από τους ισχυρισμούς που διατυπώθηκαν εναντίον του από την Άμπερ Χερντ. «Εφόσον ήξερα ότι δεν υπήρχε καμία απολύτως αλήθεια σε όσα καταγγέλλει, θεώρησα υποχρέωσή μου να υπερασπιστώ όχι μόνο τον εαυτό μου αλλά και τα παιδιά μου, τα οποία τότε ήταν 14 και 16 ετών» είπε χαρακτηριστικά ο Τζόνι Ντεπ.

Η κόρη του Τζόνι Ντεπ, Λίλι Ρόουζ Ντεπ
Η κόρη του Τζόνι Ντεπ, Λίλι Ρόουζ Ντεπ

Η Άμπερ Χερντ από την πλευρά της, περιέγραψε τη δίκη ως «βασανιστήριο» για εκείνη, λέγοντας ότι δέχεται εκατοντάδες απειλές θανάτου την ημέρα. «Ήταν βασανιστικό», είπε, αναφερόμενη στον διαδικτυακό «εμπαιγμό» της κατάθεσής της. «Θέλω απλώς ο Τζόνι να με αφήσει ήσυχη. Δεν μου αξίζει αυτό. Θέλω να προχωρήσω» κατέληξε η ηθοποιός.

Αν σήμερα βγει η ετυμηγορία, θα έχουν περάσει 18 μήνες από τότε που ο Τζόνι Ντεπ έχασε την υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμισης στο Ηνωμένο Βασίλειο κατά της σκανδαλοθηρικής εφημερίδας The Sun. Δημοσίευμα της εφημερίδας τον αποκαλούσε «τραμπούκο που χτυπάει τη γυναίκα του». Το δικαστήριο έκρινε τότε βάσιμους τους ισχυρισμούς του εντύπου και τους επικύρωσε ως «ουσιαστικά αληθείς» και η Άμπερ Χερντ είχε τότε καταθέσει προς επίρρωση του χαρακτηρισμού. Τον Μάρτιο του 2021, η προσπάθεια του Τζόνι Ντεπ να ανατρέψει την απόφαση, απορρίφθηκε.