Ο σταρ του Χόλιγουντ Τζόνι Ντεπ περιμένει σήμερα την απόφαση στην πολύκροτη δίκη με την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ. Αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να κάνει μια μη προγραμματισμένη εμφάνιση στο Royal Albert Hall στο Λονδίνο το βράδυ της Δευτέρας στη διάρκεια ροκ συναυλίας και να ανέβει στη σκηνή. Ήταν η δεύτερη εμφάνιση – έκπληξη του ηθοποιού σε δύο βράδια.

Ο Ντεπ εμφανίστηκε με τον Άγγλο κιθαρίστα Τζεφ Μπεκ και έπαιξαν αρκετά κομμάτια, ανάμεσα στα οποία και το «Isolation» του Τζον Λένον, ένα τραγούδι για το οποίο συνεργάστηκαν και κυκλοφόρησαν το 2020, στο Σέφιλντ την Κυριακή, εκπλήσσοντας το πλήθος.

Τη Δευτέρα εμφανίστηκε και πάλι στη σκηνή με τον Μπεκ στο Royal Albert Hall, παίζοντας και πάλι το «Isolation» καθώς και άλλα κομμάτια.

Όσον αφορά τη δίκη με την Άμπερ Χερντ, οι ένορκοι -πέντε άνδρες και δύο γυναίκες- αποχώρησαν την Παρασκευή έπειτα από δίωρη συνεδρίαση χωρίς να έχουν λάβει απόφαση. Θα επανέλθουν στο δικαστήριο σήμερα.

Ο σταρ του σίκουελ «Πειρατές της Καραϊβικής» έχει μηνύσει για δυσφήμηση την πρώην σύζυγό του, η οποία είχε αναφερθεί σε άρθρο στην Washington Post το 2018 σε ένα «δημόσιο πρόσωπο που ενσαρκώνει τη συζυγική βία» χωρίς να κατονομάσει τον Τζόνι Ντεπ.

Ο Τζόνι Ντεπ απαιτεί αποζημίωση ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων με το επιχείρημα ότι το άρθρο κατέστρεψε την καριέρα και την υπόληψή του.

Από την πλευρά της, η Άμπερ Χερντ, των ταινιών «Justice League» και «Aquaman» πέρασε την αντεπίθεση και απαιτεί διπλάσιο ποσόν αποζημίωσης. Δηλώνει ότι αυτή η άχρηστη μήνυση παρατείνει «τις εναντίον της καταχρήσεις και την παρενόχληση στις οποίες την έχει υποβάλει ο Τζόνι Ντεπ».