Η Σελίν Ντιόν αποφάσισε να αναβάλει την ευρωπαϊκή περιοδεία της για το 2023, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και εμφανίζει σπασμούς, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αποδώσει πάνω στη σκηνή στο βαθμό που θέλει.

«Λυπάμαι πολύ που χρειάστηκε να αλλάξω τις ημερομηνίες της περιοδείας στην Ευρώπη για μία ακόμη φορά: την πρώτη φορά αυτό έγινε εξαιτίας της πανδημίας, τώρα λόγω της υγείας μου», ανέφερε χαρακτηριστικά σε ένα δελτίο τύπου που εξέδωσε.

Παράλληλα, η 54χρονη πρόσθεσε ότι «νιώθω λίγο καλύτερα… όμως, εκδηλώνω ακόμα σπασμούς» και πως «για να βρεθώ στη σκηνή, πρέπει να βρίσκομαι στην καλύτερη φυσική κατάσταση. Για να είμαι ειλικρινής, ανυπομονώ, όμως δεν είμαι ακόμη απόλυτα έτοιμη… Θα καταβάλλω κάθε προσπάθεια για να επιστρέψω στο 100%, ώστε να ανέβω στη σκηνή, διότι εσείς είστε που το αξίζετε».

Επίσης, όπως ανέφερε το ΑΠΕ, η Σελίν Ντιόν είχε δώσει τις 52 πρώτες συναυλίες της περιοδείας πριν από την έναρξη της πανδημίας, στις αρχές του 2020. Σημειώνεται, πως η σούπερ σταρ του πενταγράμμου ανακοίνωσε τον περασμένο Ιανουάριο ότι ακυρώνει τους σταθμούς της περιοδείας της στη Βόρεια Αμερική εξαιτίας των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.