Η Ντρου Μπάριμορ ασχολείται με την υποκριτική από πολύ μικρή ηλικία, με την ταινία «Ε.Τ» να την καθιερώνει και μόλις στην ηλικία των 7 ετών. Η τότε 7χρονη ηθοποιός όμως, μιλούσε συνέχεια στο κοστούμι του εξωγήινου, καθώς νόμιζε ότι ήταν αληθινός, αποκάλυψε η Ντι Ουάλας.

Συγκεκριμένα, η «μητέρα» της Μπάριμορ στη ταινία, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της και θυμήθηκαν ό,τι είχε συμβεί στα γυρίσματα της ταινίας του Στίβεν Σπίλμπεργκ. Τότε, η Ουάλας είπε ότι είδε την Μπάριμορ να πλησιάζει το κοστούμι του «Ε.Τ» κατά την διάρκεια διαλείμματος και να προσπαθεί να μιλήσει μαζί του.

«Από εκείνη τη στιγμή, ο σκηνοθέτης, ο Στίβεν Σπίλμπεργκ, φρόντισε να έχει δύο ανθρώπους εκεί ανά πάσα στιγμή, έτσι ώστε κάθε φορά που πήγαινες να του μιλήσεις, τα μάτια του να δουλεύουν και το κεφάλι του να ανεβοκατεβαίνει και να μπορεί να σου απαντήσει», πρόσθεσε στη συνέχεια, όπως αναφέρει ο independent.co.uk.

Μάλιστα, η Ουάλας θυμήθηκε τη σκηνή στην οποία ο εξωγήινος πεθαίνει και την σχετική συνομιλία που είχε με την 7χρονη Μπάριμορ. «Εφόσον εγώ υποδυόμουν τη μητέρα της, έπρεπε να πάω κοντά της και να την ηρεμήσω. Οπότε πήγα εκεί και της λέω: “Οκ Ντρου, τώρα θα κάνουμε γύρισμα για την τελευταία σκηνή, όπου θα πεθάνει ο Ε.Τ.. Αλλά ξέρεις αγάπη μου, ότι δεν πεθαίνει στην πραγματικότητα, απλά θα παίζει. Οκ;”», είπε χαρακτηριστικά για να λάβει την απάντηση από την τότε 7χρονη ηθοποιό: «εννοείται ότι το ξέρω Ντι. Νομίζεις ότι είμαι ηλίθια;».