Τον Περικλή Κονδυλάτο συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες και οι δημοσιογράφοι των ψυχαγωγικών εκπομπών ο οποίος δέχθηκε ερώτηση για τη νέα σειρά του Μάρκου Σεφερλή, «Super Mammy». Υπενθυμίζεται η προβολή του πρώτου επεισοδίου της νέας σειράς του Ant1 προκάλεσε ποικίλα σχόλια και δίχασε το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Περικλής Κονδυλάτος εξέφρασε την αντίθεση του για το Super Mammy λέγοντας: «πρέπει να σεβόμαστε την γυναίκα, τους γκέι, τους στρέιτ, τους αλλοδαπούς, οποιονδήποτε. Εάν γίνεται κάποιου είδους σχόλιο για το πόσο αξίζει ένας άνθρωπος με βάση τις σεξουαλικές του προτιμήσεις μέσα από αυτό, εμένα προσωπικά με ενοχλεί. Γιατί προσβάλλεται μια μερίδα ανθρώπων. Δεν μπορούμε να πούμε ότι κάποιος αξίζει να υπάρχει και κάποιος άλλος δεν αξίζει να υπάρχει ή δεν έχει χώρο στην κοινωνία μας».

«Ποιος θα το κρίνει αυτό; Θα το κρίνει ο κ. Σεφερλής; Για μένα μπορεί να μην αξίζει το πρόγραμμα του να υπάρχει. Θα το σταματήσω; Δεν λέω ότι δεν αξίζει και δεν θέλω να παραφραστεί αυτό που λέω. Αλλά δεν γίνεται στο όνομα της τέχνης να προσβάλλουμε κάποιους άλλους ανθρώπους. Δεν γίνεται και δεν υπάρχει τέτοιου είδους άδεια» συμπλήρωσε ο Περικλής Κονδυλάτος.