Αγωγή κατά της Ζέτας Δούκας αλλά κι άλλων συναδέλφων του έχει καταθέσει ο Γιώργος Κιμούλης ένα χρόνο μετά την καταγγελία της πρώτης ενώ την ίδια ώρα, το Πειθαρχικό του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών έχει εισηγηθεί τη διαγραφή του. Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Κιμούλης βρίσκεται αντιμέτωπος με τη διαγραφή του από το ΣΕΗ, αφού πριν από περίπου 25 χρόνια είχε διαγραφεί ξανά.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha, συνάντησε τον ηθοποιό ο οποίος πριν από 25 χρόνια είχε καταγγείλει τον Γιώργο Κιμούλη στο ΣΕΗ και είχε οδηγήσει στη διαγραφή του δεύτερου από το σωματείο.

«Ο βασικός λόγος είναι ότι είμαι 53 ετών, ασχολούμαι με το θέατρο αδιάλειπτα και αδιάπτωτα 35 χρόνια»

«Είχα καταγγείλει τον Γιώργο Κιμούλη στη γενική συνέλευση του κλάδου, αφού υπήρχαν καταγγελίες πριν στο διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΗ και στο πειθαρχικό. Θα μου επιστρέψετε να μην κάνω αναφορά σε λεπτομέρειες. Ο βασικός λόγος είναι ότι είμαι 53 ετών, ασχολούμαι με το θέατρο αδιάλειπτα και αδιάπτωτα 35 χρόνια κι έχω μάθει τις καταγγελίες να τις κάνω στα αρμόδια θερμικά όργανα, δηλαδή στο ΔΣ του ΣΕΗ και στο πειθαρχικό κι αν χρειαστεί και στη δικαιοσύνη», είπε αρχικά ο Μίλτος Δημουλής.

«Θα μου επιτρέψετε να μην προχωρήσω σε λεπτομέρειες»

Ο Μίλτος Δημουλής είπε στη συνέχεια: «Μέχρι τώρα, εκεί κάνω τις καταγγελίες μου. Αυτή τη στιγμή καλούμαι σε ένα πεζοδρόμιο, έξω από ένα θέατρο, να κάνω τρόπον τινά μια καταγγελία. Θα μου επιτρέψετε να μην προχωρήσω σε λεπτομέρειες, όμως, δεσμεύομαι, αφού μιλήσω με το σωματείο μου, που τιμώ τους αγώνες του και την πορεία του όλα αυτά τα χρόνια, αφού ενημερωθώ επαρκώς, να δώσω επαρκείς πληροφορίες για την υπόθεση. Και θα αναφερθώ επακριβώς στα γεγονότα της εποχής εκείνης».