Καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά, στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ, ήταν η Γωγώ Τσαμπά το μεσημέρι της Τετάρτης (08/12) και μεταξύ άλλων αποκάλυψε από ποιο reality δέχθηκε πρόταση, γιατί αρνήθηκε αλλά και σε ποιο παιχνίδι θα έλεγε «ναι». «Δέχτηκα ένα τηλέφωνο για τη “Φάρμα” αλλά λόγω του μαγαζιού είπα όχι κάθετα. Θα πήγαινα» είπε η Γωγώ Τσαμπά.

Το ότι θα πήγαινε στο Survivor παραδέχθηκε η Γωγώ Τσαμπά λέγοντας πως: «Δεν είναι η πείνα, δεν είμαι φαγού. Αν δεν υπήρχαν προβλήματα υγείας θα πήγαινα στο Survivor». «Στο Bachelor δεν θα πήγαινα, δεν με αφήνει η μαμά μου. Στο DWTS θα πήγαινα, δεν βλέπεις πόση ευλυγισία έχω» είπε με πολύ χιούμορ η τραγουδίστρια.

Πότε αποφάσισε να κάνει δίαιτα

Η Γωγώ Τσαμπά αναφέρθηκε και στα κιλά που έχασε και εξομολογήθηκε πότε αποφάσισε να κάνει δίαιτα. «Εκεί που περπατούσα ένα μεσημέρι στην καραντίνα είπα “δεν κάνεις και καμιά δίαιτα;”. Φερμουάρ. Όλα είναι στο μυαλό» είπε για την απώλεια βάρους η τραγουδίστρια.

«Έξι χρόνια απούσα από την Αθήνα και είπα φέτος θα πάω. Ήταν ευκαιρία» είπε για την επιστροφή της σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας.