Για τη Χρυσή Αυγή, τη συνεργασία με την Πέγκυ Ζήνα, τον Παντελή Παντελίδη αλλά και τους ομοφυλόφιλους μίλησε στο ένθετο των Παραπολιτικών «Secret» ο Νότης Σφακιανάκης.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής αναφερόμενος στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου είπε:

«Μη με βάζεις στην ίδια κατηγορία με τους άλλους. Δεν με αφορά τι κάνουν οι κάτοικοι της χώρας των Ελλήνων. Αν είμαστε Έλληνες, θα πρέπει να το αποδεικνύουμε εμπράκτως και σε καθημερινή βάση». Και συνέχισε: «Δεν είμαι με κανένα κόμμα, ούτε με τη Χρυσή Αυγή. Είμαι με το κόμμα Ελλάς και με όποιον είναι υπέρ της Ελλάδος. Αν είναι η Χρυσή Αυγή, τότε είμαι μαζί τους. Είμαι ένας άνθρωπος που γεννήθηκε εδώ, θυμάται και είναι μόνο Έλληνας».

Στη συνέχεια της συνέντευξης μιλάει για τη συνεργασία του με την Πέγκυ Ζήνα σε νυχτερινό κέντρο. «Την Πέγκυ την πήρα μαζί μου πρώτη φορά το 1995 στα “Αστέρια”. Είναι εξαιρετική η συνεργασία μας…», λέει χαρακτηριστικά ενώ από τη κουβέντα δεν έλειψε και η αναφορά στη Δέσποινα Βανδή και την αποχώρησή της από παλιότερη συνεργασία τους.

«Την πίεσαν τη Βανδή… Ήξερε ποιοι είμαστε όταν δέχθηκε να συνεργαστεί μαζί μας. Μετά της επέβαλαν να μην είναι στο σχήμα και αναγκάστηκε να αθετήσει τον λόγο της» λέει και συνεχίζει:

«Δεν ξέρω γιατί θίχθηκε η Δέσποινα … Κι εγώ ήμουν μετανάστης και εργαζόμουν στη Γερμανία και καθάριζα μαζί με τη μητέρα μου ένα κέντρο ανιάτων. Τι να πει η Δέσποινα για τους μετανάστες… Στην Ελλάδα είναι παράνομοι, αυτό δεν μας αφορά; Και ιδιαίτερα το ποσοστό των ανθρώπων που έχουν χάσει την εργασία τους; Είναι ρατσιστικό αυτό; Είναι ρατσιστικό να πεις “δεν θέλω να μπεις στο σπίτι μου, αν δεν χτυπήσεις το κουδούνι”; Πάρε την άδειά μου για να μπεις», λέει ο τραγουδιστής.

Ο Νότης Σφακιανάκης δεν διστάζει να μιλήσει και για την σύγκριση με τον Παντελή Παντελίδη: «Αν είσαι μίμος και σου αρέσει που είσαι μίμος, τι να πω εγώ… Η αλήθεια είναι πως δεν τον είχα ακούσει μέχρι πριν από δύο χρόνια… Οι απομιμήσεις ποτέ δεν μου άρεσαν. Δεν γίνεται να είναι αυτή η φωνή του. Ο κάθε άνθρωπος έχει ξεχωριστή φωνή, όπως έχει δικές του αισθήσεις, όπως έχει τη δική του ίριδα στο μάτι… Τώρα αν έχεις επηρεαστεί από εμένα και έχεις τοποθετήσει τον λαιμό σου στο άκουσμα που σου αρέσει, μπορεί να φτάσεις να ακούγεσαι σαν εμένα. Όμως, ακριβώς το ίδιο δεν θα γίνεις ποτέ. Κάποια στιγμή θα προσγειωθεί στην πραγματικότητα και θα είναι ανώμαλη η προσγείωση», ολοκληρώνει.

«Είναι γελοίο να… παντρεύονται δύο άντρες»

Ο Νότης Σφακιανάκης δεν κατακρίνει τους ομοφυλόφιλους. Τους αποδέχεται ως διαφορετικούς, όμως εξηγεί πως υπάρχουν και όρια. «Το αφύσικο δεν μπορεί να το ορίζει ο καθένας. Αυτό το έχει ορίσει η φύση. Εγώ δεν θα σου πω τι θα κάνεις στο κρεβάτι σου. Είναι οι επιθυμίες σου αυτές, αλλά το να μας παρουσιάζουν φυσικό το αφύσικο… είναι παρά φύσιν. Με το να γίνονται γάμοι μεταξύ αντρών θεωρώ ότι γελοιοποιούμε την ίδια τη ζωή και το να κάνουν υιοθεσίες είναι μεγαλύτερη προσβολή στον νέο άνθρωπο, στη νέα ζωή. Γιατί αν ένα παιδί έχει δύο άντρες για μαμά και μπαμπά, θα έχει τραυματική ζωή».