Καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη ήταν σήμερα ο Σάκης Ρουβάς ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για το φιλανθρωπικό του έργο ως «Αγγελιαφόρος της Ελπίδας», για το αν έχει γίνει πιο ευαίσθητος μετά τον ερχομό της κόρης του στη ζωή του, καθώς και για το πώς καταφέρνει να έχει ακόμα την ενέργεια που είχε όταν ανέβηκε για πρώτη φορά στην πίστα.

Για τη συμμετοχή του στο έργο του συλλόγου «Ελπίδα» είπε: «Το όραμα της “Ελπίδας” μετράει 20 χρόνια, αλλά φέτος κατάφερε να λειτουργήσει το ογκολογικό νοσοκομείο. Είναι ένα άκρως σημαντικό έργο. Εγώ δεν έκανα τίποτα σημαντικό. Έκανα απλά αυτό που κάνει και ο κόσμος. Όλη αυτή η προσπάθεια έχει δική της δύναμη, γι’ αυτό και ευαισθητοποιείται ο κόσμος και συμβάλλει σε αυτό το έργο». Όσον αφορά την κόρη του Αναστασία, ο Σάκης δήλωσε πως έχει γίνει πιο ευαίσθητος μετά τη γέννηση της κόρης του και πως του έχει ξυπνήσει πράγματα που δεν πίστευε πως υπήρχαν.

Τέλος ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε για την καριέρα του που μετράει πια 20 χρόνια. «Το Σεπτέμβρη έκλεισα 20 χρόνια στην καριέρα μου. Το μόνο που κάνω είναι να διατηρώ ζωντανό το πάθος μου για τη μουσική και τη σχέση μου με το κοινό. Υπάρχει κάποιο δαιμόνιο μέσα μου που δεν με αφήνει να ηρεμήσω. Κάνω ό,τι μπορώ».