Το μήλο θα πέσει κάτω από τη μηλιά, όπως λέει ο σοφός λαός. Η παραβατική συμπεριφορά της Lindsay Lohan μπορεί πλέον να εξηγηθεί, αφού όπως φαίνεται, η παράβαση των νόμων είναι κοινός κανόνας στην οικογένειά της…

Μετά την Lindsay, που μας συνήθισε να βρίσκεται στα πρωτοσέλιδα του παγκόσμιου Τύπου με την συμπεριφορά της και τα συνεχή προβλήματα που είχε με το νόμο, ήρθε η σειρά του πατέρα της Michael λίγους μήνες πριν, να καταδικαστεί για οικογενειακή βία και τώρα η μητέρα της Dina!

Η Dina Lohan καταδικάστηκε να προσφέρει 100 ώρες κοινωνικής εργασίας και να πληρώσει ένα αλμυρό πρόστιμο 3000 δολαρίων μετά την σύλληψή της στο Long Island, της Νέας Υόρκης.

Η μητέρα Lohan είχε συλληφθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο να οδηγεί έχοντας καταναλώσει αλκοόλ περισσότερο από τα επιτρεπτά όρια του νόμου και έχοντας υπερβεί το όριο ταχύτητας που ήταν τα 20 χιλιόμετρα, με την ίδια να δικαιολογείται για την υπέρβαση του ορίου ταχύτητας, λέγοντας πως έτρεχε για να αποφύγει τους παπαράτσι, ενώ «πιάστηκε» να έχει διπλάσιο από το επιτρεπτό αλκοόλ στο αίμα της.

Το δικαστήριο εκτός του προστίμου και της κοινωνικής εργασίας της επέβαλε να καταθέσει την άδεια οδήγησης για ένα χρόνο και όταν ξαναπιάσει τιμόνι στα χέρια της, είναι αναγκασμένη να έχει μετρητή αλκοόλ στο αμάξι της, ενώ θα πρέπει να συμμετέχει και σε ένα πρόγραμμα «επανένταξης» για μεθυσμένους οδηγούς…

Μητέρα και κόρη σε παλαιότερες χαρούμενες στιγμές


Η Dina Lohan έξω από το δικαστήριο μετά την καταδίκη της