Ο Νίκος Μουτσινάς ήταν καλεσμένος στο «ΟΛΑ», το βράδυ της Τρίτης, και μίλησε για τις φήμες που τον θέλουν να πηγαίνει στο Mega, ενώ έκανε την αυτοκριτική του σχετικά με το «Νικ Ο’ Κλοκ».

Όταν ο Βαγγέλης Περρής τον ρώτησε αν θα παρουσιάσει το νέο πρωινό του Mega, μαζί με τη Ζέτα Μακρυπούλια, ο παρουσιαστής του Alpha απάντησε:

«Παιδιά, τα λέτε αυτά, θα τα ακούσει ο Κωστόπουλος και θα φέρει τα πάνελ τούμπα! […] Δεν υπάρχει καμιά πρόταση από το Mega, ούτε υπήρχε. Έγινε μια κουβέντα για το Just The 2 Of Us, για την κριτική επιτροπή, αλλά μέχρι εκεί. Θα γινόταν μια κουβέντα να με δώσει ο Alpha για μια βραδιά στο Mega».

Όσον αφορά την κριτική που δέχτηκε το «Νικ Ο’ Κλοκ», ο ηθοποιός είπε:

«Δεν έκανα προσπάθεια να δείξω κάτι. Έκανα μια εκπομπή που θεωρητικά μου πήγαινε, ειδικά το σχολιαστικό κομμάτι. Οι συνεντεύξεις εμένα δεν μου φάνηκαν τόσο… εμετικές. Γενικά δεν τους άρεσε, στον κόσμο της τηλεόρασης εννοώ, που δεν με αφορά καθόλου. Αλλά και ο κόσμος γενικά δεν τρελάθηκε. […] Νομίζω πως όσο υπάρχει το Δέστε Τους, οτιδήποτε άλλο να κάνω, υπάρχει μια αυτόματη σύγκριση με τον εαυτό μου».